Share

cover art for MINI - Hvordan få venner i voksen alder?

Chit Chat med Helle

MINI - Hvordan få venner i voksen alder?

Jeg har mottatt en rekke meldinger av dere som ønsker at jeg skal snakke om det å få seg venner i voksen alder. Jeg deler mine tips, hva jeg tenker er viktig i en relasjon og hvordan man kan gå frem +++. 


Deler også av egne erfaringer på godt og vondt! 

Prøv Bookbeat gratis: https://www.bookbeat.com/no/helle60

More episodes

View all episodes

 • 90. Emilie Voe Nereng del 2 - Michael, forlovet for andre gang, bryllupsplanene og tanker om barn

  45:17
  I del 2 får vi høre om hvordan Emilie møtte sin forlovede Michael. Hun tar oss gjennom deres kjærlighetsløp, og forteller om bryllupsplanene mtp lokasjon, brudekjole, vanskeligheter rundt gjesteliste og mye mer. Vi er også innom temaet barn, og Emilie deler sitt syn på det å bli mamma og om planene for fremtiden.
 • Når den seksuelle kjemien ikke matcher i dating/parforhold

  30:08
  Hva gjør man når sexen ikke er helt på topp? Og hvordan takler man det hvis en er i et langvarig forhold hvor sexen er under par/ikke tilstede? Dette er temaet vi snakker om i dagens mini! Jeg tar utgangspunkt i et lytterspørsmål innsendte av Mari og hjelper til så godt jeg kan! Ukens dilemma x 2 er også med!
 • 89. Emilie Voe Nereng del 1 - det å trekke seg fra offentligheten, kommentarer på utseende og hets på hjemstedet

  40:40
  Emilie forteller om oppveksten i Hønefoss, starten av bloggperioden og om hvordan det var å bli et offentlig mennesket på kort tid i ung alder. Hun tar oss gjennom oppturer og nedturer, og forteller om hva det var som fikk henne til å trekke seg vekk fra det offentlige. Dagens episode er følsom, og vi får et ordentlig innblikk i Emilie sin reise. I del 2 blir det snakket mer om forloveden Mike, bryllupsplaner, barn og fremtiden. 
 • 88. Selene Fjellvang Lie Del 2 - Forelsket, drømmedate og fordeling av inntekter fra sosiale medier

  29:24
  I del 2 forteller Selene blant annet om hennes nye flamme! Vi får høre om hvordan de møttes, drømmedate og planene deres for fremtiden. Vi er også innom temaer som kritiske problemstillinger i some, fordeling av inntekt, liveshow og fremtiden. 
 • Ting jeg skulle ønske jeg viste i starten av 20-årene

  31:38
  Jeg har en hel rekke med ting jeg skulle ønske noe fortalte meg i starten av 20-årene som jeg i denne episoden ramser opp for megselv, og for de som vil høre. Her snakkes det om alt fra penger, dating, jobb, utdannelse, risiko, relasjoner til venner, utfordringer og investering +++. Ukens dilemma er også med selvfølgelig! 
 • 87. Selene Fjellvang Lie Del 1 - TikTok-fame, forandret familiedynamikk og misforståelser rundt downs syndrom

  38:47
  Selene tar oss gjennom livet fra a-å i dagens episode. Hun forteller om oppveksten, og hvordan familiedynamikken forandret seg da hun gikk en lillesøster med downs syndrom. Hun forteller videre om utfordringer i barndommen, studieårene, hvordan hun kom i gang med TikTok-karrieren og veien frem til i dag.
 • Er det greit å date en venninne sin X?!

  25:43
  Har du noen gang vært keen på en venninne sin ekskjæreste? Er det ok? Eller er det helt off limits? Dette er temaet jeg snor meg rundt i dagens MINI! Tar utgangspunkt i et lytterspørsmål send inn av Mari, og jeg prøver virkelig å snu hver sten i dette spørsmålet. Ukens dilemma er også med selvfølgelig!
 • 86. Anne Rimmen del 2 - Ailo, bryllupsplaner og hvordan få kjærligheten til å vare?

  32:19
  I del 2 med Anne får vi blant annet høre om hvordan hun møtte sin kjære Ailo, forlovelsen og bryllupsplanene. Vi er også innom temaer som karriere, barneoppdragelse og hvordan får man kjærligheten til å vare?
 • Hvordan velge riktig studie/jobb?!

  28:28
  Kanskje et av de tøffeste valgene vi må ta, fordi det har så stor påvirkning på livet. Jeg prøver å navigere meg gjennom problemstillingene studievalg, friår og jobb. Ukens dilemma er også med selvfølgelig! Ha du et tema eller dilemma du ønsker jeg skal ta opp? Send meg en DM på Instagram til helle_nordby. Takk!!