Share

cover art for MINI - Hvordan deale med mean girls

Chit Chat med Helle

MINI - Hvordan deale med mean girls

Jeg tror de aller fleste har hatt en person i livet sitt som ikke liker deg, uten grunn. Jeg har selv opplevd dette, og deler av egene erfaringer og anbefalinger. Hvordan deale med en mean girl…jeg har ingen fasit men håper jeg kan gi deg selvtilliten til å gi faen!


Har du forslag til MINItemaer, eller et dilemma du ønsker jeg skal svare på? Send meg en DM på insta: helle_nordby <3 TAKK!


Prøv Bookbeat gratis: https://www.bookbeat.com/no/helle60

More episodes

View all episodes

 • 95. Emma Ellingsen del 2 - Utfordringer knyttet til dating, rykter og biologiske barn

  41:01
  I del 2 med Emma får vi et innblikk i jobbhverdagen som influencer og modell i tillegg til datinglivet. Emma deler av egne erfaringer og utfordringer knyttet til dating. Vi er også innom temaet biologiske barn og snakker om fremtiden. 
 • MINI - Lytterspørsmål spesial!

  37:51
  Jeg tar opp 3 forskjellig lytterspørsmål i dagens mini! Vi er innom dilemmaer som herpes, utroskap, det å være the other women, sending av nudes, utfordrende forhold, stormende forelskelse og mye mer. 
 • 94. Emma Ellingsen del 1 - Kjønnskorrigerende operasjon, tiden etter og livet bak filmkameraene

  40:28
  I del 1 med Emma får vi høre om oppveksten på Nøtterøy, familien og hvordan det var å bli såpass kjent i ung alder. Emma forteller om livet bak filmkameraene og frem til i dag. Vi får et innblikk i oppveksten på Nøtterøy, skoletiden, venner, tanker om fremtiden og hvordan det har vært å være født i feil kropp. Emma deler også åpnet om den kjønnskorrigerende operasjonen hun har gjennomgått og tiden etter. 
 • MINI - Når er det tid for å slå opp? Og hvordan gjør man det..

  29:55
  Er stort spørsmål, som mange har spurt seg selv. Dagens episode er basert på et lytterspørsmål og jeg svarer etter beste evne. For når skal man egentlig slå opp? Og forlate det som har vært livspartneren din. Et vanskelig spørsmål, men jeg kommer med mine tanker og tips til hvordan takle prosessen best mulig, hva jeg synes man burde prioritere, og forslag til hvordan faktisk slå opp med noen. Ukens dilemma er også med og omhandler dagens tema. 
 • 93. Harlem Alexander Del 2 - Usikkerhet, sjalusi og tanker om barn og aldersforskjell

  34:27
  I del 2 med Harlem får vi høre om hvordan det var å finne kjærligheten med Jan Thomas og den nye livsstilen. Vi får også høre om refleksjoner rundt barn og om aldersforskjellen har en innvirkning på forholdet. 
 • MINI - Tatoveringer

  33:02
  Hva burde man faktisk tanke på før man tatoverer seg?? Jeg har svaret! Som noen kanskje vet har jeg tatovert store deler av kroppen, og deler i dagens episode mine pros and cons når det kommer til tatoveringer! Alt fra det økonomiske til smerte, tatoveringsfjerning, hva du burde tenke på både før/etter, anger og mye mer. Ukens dilemma er også med selvfølgelig, og omhandler kjærlighet/vennskap og når ikke alt går på skinner med venninnen til typen.
 • 92. Harlem Alexander Del 1 - Når det å være homofil er ugreit for familien, Victoria's Secret favorittfrisør og tanker om religion/ekteskap

  41:29
  I del 1 med Harlem får vi høre om barndommen i Halden, og hvordan det var å komme ut som homofil. Dette ble en traumatiserende opplevelse som resulterte i at Harlem måtte flytte ut som 16-åring. Han forteller om hvordan han klarte å bygge seg opp etter dette, fra frisørlærling hos Adam og Eva til Victoria's Secret favorittfrisør. Vi får også høre om hvordan forholdet hans er til religion og ekteskap etter å ha vokst opp med en kristen far. 
 • MINI - Alenetid og hvordan trives i eget selskap

  32:00
  Mari har sendt inn lytterspørsmål, og jeg svarer etter beste evne! Hvordan trives i eget selskap? Og hvordan slutte å overtenke og elske alenetid? Jeg diskuterer temaene og kommer med konkrete tips lært av terapeuter, og egne erfaringer.  Ukens dilemma er også med og omhandler forlovere og utdrikningslag!
 • 92. Mathilde Ullum del 2 - Hvordan det var å bli stemor, tanker om barn og utfordrende intervjuobjekter

  39:33
  I del to med Mathilde får vi høre mer om livet med kjæresten, og hvordan det var for hun å bli stemor til hans voksne barn. Vi snakker også om tanker rundt egne barn, og om presset rundt dette tema. Vi er selvfølgelig også innom temaer som podkast, kritikk, utfordrende intervjuer og planer for fremtiden.