Share

cover art for MINI - Graviditet og når livet ikke blir slik man har sett for seg

Chit Chat med Helle

MINI - Graviditet og når livet ikke blir slik man har sett for seg

Dagens mini blir en oppdatering på livet. Ting blir ikke alltid slik man ha sett for seg, og jeg deler av egne tanker og erfaringer rundt en vanskelig situasjon. Ukens dilemma er også med selvfølgelig <3

More episodes

View all episodes

 • 99. Dennis Vareide del 2 - personlig konkurs, papparollen og et personlig helvete

  33:01
  I del 2 får vi høre om hva som førte til at Dennis i 2023 ble slått personlig konkurs. Han forklarer situasjonen og forteller om den økonomiske planen videre. Vi snakker også om papparollen, og hvordan det var for han å stå i et brudd samtidig som han selv akkurat hadde blitt far. 
 • MINI - Når man føler seg etterlatt av venner som gifter seg og/eller får barn

  31:50
  Mange har opplevd det at man kan føle seg forlatt av venner. I dagens episode er det et innsendt lytterspørsmål som er tema: hva gjør en når man kan føle seg etterlatt av venner i 20/30-årene, fordi venner begynner å gifte seg/få barn? Jeg diskuterer og deler av egene erfaringer. Ukens diemmma er også med!
 • 98. Dennis Vareide del 1 - sorg i ung alder, rettssaken og den psykiske påkjenningen

  44:31
  Youtuber og gamer, Dennis Vareide tar oss i dag gjennom livet sitt og forteller om en rampete og fin oppveksten, som ble snudd på hode da han på videregående mistet sin far til kreft og hans mor var utsatt for en ulykke. Vi får høre om hvordan han kom seg gjennom sorgen og bygget opp sine sosiale kanaler. I 2017 ble Dennis anklaget for pedofili av en youtubekollega. Saken gikk til Oslo tingrett og Dennis fikk medhold i det sivile søksmålet mot 19åringen som publiserte de alvorlige beskyldningene mot han. Vi får høre om hvordan dette påvirket psyken hans og tiden etter rettssaken. 
 • MINI - Why Men Love Bitches • fra dørmatte til drømmedame

  30:52
  Dagens mini handler om hvordan ha game i datingfasen, og hvordan vi skal prioritere tiden vår i parforholdet. Vi skal klare å få gutta til å løpe etter oss! Ikke den andre veien rundt. Jeg tar utgangspunkt i den besteselgende boken Why Men Love Bitches av Sherry Argov, og snakker blandt annet om temaer som dating, selvmedlidenhet, prioriteringer, adferd, konfrontasjon og dialog. Rett og slett: hvordan bli en boss bitch. 
 • 97. Anniken Lauritzen Del 2 - Hvordan bygge seg opp etter psykisk sykdom, TikTok-forbud og hets fra menn

  41:31
  I del 2 med Anniken får vi høre om tiden etter innleggelsen og hvordan det første året etter selvmordsforsøket var. Hun tar oss gjennom en vanskelig tid og forteller om hvordan hun snudde livet. I 2020 fikk Anniken jobb i Loreal. Dette var samme tid som hun begynte med TikTok, noe arbeidsgiveren likte svært dårlig. Hun forteller om jobbsituasjonen, TikTok-fame, hets fra menn og planer for fremtiden. 
 • MINI - Hvordan avslutte TikTok-avhengigheten og den negative påvirkningen

  33:27
  Jeg har den siste tiden blitt ekstremt påvirket av TikTok og avhengig av den kjente algoritmen. Dette må ta en slutt, og jeg deler av mine Tiktok rehabtips <3 En liste på hvordan man kan være mer tilstedeværende i sitt eget liv. 
 • 96. Anniken Lauritzen Del 1 - Selvmordsforsøk, psykiatrisk innleggelse og fraværende foreldre

  40:55
  Annikken forteller i dag om en fin barndom, men også en vanskelig og utfordrende tenåringsperiode med fraværende foreldre. Legger ved en trigger warning i dagens episode. Annikken forteller også om en om en tøff periode i livet hennes som resulterte i selvmordsforsøk. Vi får høre om jobben, hva som gikk galt og innleggelsen. 
 • MINI - Sjalusi og hvordan takle det

  30:24
  Sjalusi er en følelse de aller fleste opplever ila livet, men hvorfor kjenner vi på dette ubehaget, og hvordan fikser vi det?! Jeg har gjort research og deler av «oppskriften» på hvordan takle sjalusi. 
 • 95. Emma Ellingsen del 2 - Utfordringer knyttet til dating, rykter og biologiske barn

  41:01
  I del 2 med Emma får vi et innblikk i jobbhverdagen som influencer og modell i tillegg til datinglivet. Emma deler av egne erfaringer og utfordringer knyttet til dating. Vi er også innom temaet biologiske barn og snakker om fremtiden.