Share

cover art for 24. Let's Gök, ny alkohol som inte gör dig bakis & sociala medier

Chilla med De Vet Du

24. Let's Gök, ny alkohol som inte gör dig bakis & sociala medier

Snart är hösten här, vi pratar om att Let's Dance(Gök) lägger ner, den nya alkoholen som man inte blir bakis av och så kommer vi in på massa sociala medier-snack. Vi känner oss alltid lite som PAPPOR som försöker analysera när vi snackar om vissa sociala mediergrejer, men hoppas ni förstår.

More episodes

View all episodes

 • 68. Persbrandt som partiledare, Nyhetsmorgon & Barbros charterresa

  46:59
  Vi pratar ju inte politik MEN i detta avsnitt delar vi lite tankar om politiker och USA. Tor vill ha EN världsledare, sista bossen av världen! Vi ska besöka nyhetsmorgon och tänker tillbaka på sist vi var där och snälla tanter kommenterade SKIT. Sen pratar vi om Barbrors charterresa, den hostande busschauffören, Ronaldos tårar och så lite OS! 
 • 67. Tänk Om Vi Var Gay, våra musikvideos & midsommarfirandet

  40:37
  Vi pratar om vårt låtsläpp med EDVIN TÖRNBLOM - Tänk om vi var gay (tusen tack till alla er som lyssnar!), vi snackar Midsommar på Öland och midsommardagen i Leksand. Vi snackar om musikvideoinspelningar vi gjort genom åren, mm Tors pappa Teds biosalong och vad mer som hade platsat på ett De vet du-museum. Frasse har skickat videohälsning, vilket får oss att tänka på det ORIMLIGA i att lära sig en ny text på en timma som man gör i IDOL. Vi ger lite tips till att bli artist och sådär också. Vi älskar Västerås! Vi avslutar med lite NBA: Var det den tråkigaste finalen någonsin? Tor har kollat om The Last Dance och delar med sig av lite nya take aways. NJUT!
 • 66. GÄST: Victor Leksell - Sveriges största popstjärna

  01:22:18
  Femte gästavsnittet blev med den otroliga människan Victor Leksell. En av Sveriges största artister och en god vän till oss som vi har en lång historia med. Vi är dåliga på att göra podd så ljudet är sämst i början på Chris och Tors mickar men blir bättre några minuter in. Vi pratar om när vi träffades första gången, hur han blev artist, drömsamarbete, pinspelningar och massa mer. Finns även på Youtube med video.
 • 65. Relationstips, hjärtekross & killkompisar

  49:03
  I detta avsnitt ger vi grymma relationstips som att låtsas skicka fel sms. Vi snackar om vår tid i Italien och HJÄRTEKROSS. Johan berättar om när han blev dissad av en dejt på sms. Vi snackar KILLKOMPISAR bra och dåliga. Vi snackar om den fantastiska spelningen på Grönan, om profilhyllan med J-O Waldner! Johan droppar HEMLIS. Vi minns tillbaka till när vi blev intervjuade av Paow och Daniel Paris och såklart avslutar vi med lite NBA-snack. Är det tradefusk? 
 • 64. Äkta cyklister, att fria & saker som var PIN

  47:44
  Tor berättar om sina tre nära döden upplevelser, vi pratar om KROCK på scen och folk som vågar ta steget och FRIA mitt bland folk. Vi snackar om tiden då Chris slingade håret och Johan överanvände syrrans brun utan sol - PIN. När kostymen sitter dåligt och att träffa någon med exakt samma kläder på fest.
 • 63. Dr. Alban, Drömmen Festival & att ragga på gymmet

  47:30
  Collab med Dr Alban! Sen har vi varit på Drömmen festival som var väldigt nice. Och så pratar vi om Carola, vilken show! Men har hon så många hits egentligen? Chris har tänkt mycket på folk som raggar på gymmet - rekommenderas EJ. Sen blir det såklart några obligatoriska minuter om Hockey-VM och BASKET. 
 • 62. Leif & Billy, Taylor Swift & lärare som minns

  45:52
  Johan, Chris & Hunk har sett Leif & Billy live. Tor har spelat golftävling och VUNNIT. Johan har en teori om varför Taylor Swift är stor. Justin Timberlake live. Diddys snyftklipp. Vi snackar om våra gamla lärare och lärarna som minns ens födelsedag. Och såklart, obligatoriskt basketsnack sista kvarten! 
 • 61. Publikljud, BELLA FESTA TOUR & Farbror Fester

  42:24
  Tors försvunna solstol är tillbaka och Johan jobbar på thailandsbrännan. Affischen för Gröna lund har kommit och den är MÄKTIG. Bella festa tour-schema är ute OCH vi har för första gången tour-merch. Vi pratar om NBAs Farbror Fester, Hockey-VM och sommarspelningar!
 • 60. Grammis, beef & DET Vet Du

  51:33
  Vi berättar om hur det var på grammis där vi fick bästa bordet, om beefs mellan artister, om DET vet du på affischer. Vi snackar om Kobe och såklart uppdatering om NBA playsoffs.