Share

cover art for 4. Killen från 365 Days

Chilla med De Vet Du

4. Killen från 365 Days

Shit, FILMSNACK!! Ett avsnitt där vi kom in på en del film, David Guetta, 365 Days-killen och lite annat. Vi gör också öl-premiär i podden! Avsnittet finns även på YouTube om ni vill se våra ansikten.

More episodes

View all episodes

 • 36. Städer i Sverige, Melodifestivalen 2024 & julkänsla

  53:40
  Vi pratar lite om vår kärlek till alla olika städer i Sverige, årets melodifestival som har många tunga namn med och så pratar vi om julkänsla. Tor har fått hjärnskakning efter en KORPENmatch i basket så vi berättar om faran med att spela mot äkta veteraner också. Vloggen är med lite i avsnittet också, så spana in nästa vlogg på Youtube på fredag om ni vill se lite bakom kulisserna.
 • 35. Stalkers, att vara i god tid & gå ut utan jacka

  52:50
  Chris och Tor har sett dokumentären STALKER på TV4 play, så vi pratar lite om den och om vilka som blir just stalkers. Johan har ett bra tips till alla som ska gå ut på stan med jackor. Sen pratar vi om att vara i god tid till flyg, och massa andra saker som vanligt.
 • 34. Kul att roa sig, folk som ställer in & Oves fru i Solsidan

  55:30
  Vi pratar om att festa och gå ut och roa sig, folk som ställer in saker och skiter i andras tid. Johan har kollat gamla klipp med en av våra favoriter Peter Magnusson och det blir mycket snack om det. Vi pratar lite om Solsidan också vad vi tycker om Oves fru (Malin Cederblad).
 • 33. Halloween, aliens & ett olöst mysterium

  55:16
  En liten Halloween-special. Vi kommer in på vad vi tror om spöken, UFOs, aliens och sånt. Johan har strul med att få ett paket levererat och drar en rant. Vi säger vad vi tror om ett spännande olöst mysterium från många år tillbaka också.
 • 32. Möka framför tjejer, spelning i Stockholm & advokater

  46:52
  Vi börjar parata om mökar av någon anledning, hoppas inte så många tjejer lyssnar. Pin! Sen berättar vi om vår enda spelning i Stockholm som vi precis har släppt biljetter till. Vi kommer också in på försvarsadvokater och deras samveten.
 • 31. Tors födelsedag, Tindersvindlare & kändisboxning

  49:58
  Tor fyllde år idag! Blev en fin födelsedag! Vi pratar lite om youtubers/kändisar som kör boxningsmatcher och vilka vi hade velat se i Sverige. Sen har vi kollat på TV4s dokumentär-serie om Tinderbedragaren. Vi går igenom den lite och jämför med den internationella Tindersvindlaren som gjorde rubriker för några år sen.
 • 30. Kändisar + politik, David Beckham & vloggfiaskot

  50:53
  Vi pratar lite om kändisar och PROFILERS ansvar när det gäller att sprida politik till sina följare. Alla vi har kollat på den nya David Beckham-dokumentären som var grym och Tor har några punkter han ville ta upp ifrån den. Sen berättar vi om fiaskot när vi skulle göra vlogg-comeback i vekcan..
 • 29. Svenska incels, halt golv & vlogg-comeback

  48:54
  Vi halkar in på snack om halt golv (HHHHHHH) som förstört våra dunkbollskvällar två veckor i rad. Vi pratar också om svenska incels och våra tankar kring det utan att ha läst på så mycket, sen berättar vi om succévloggens comback i höst.
 • 28. GÄST: Sarah Sjöström - Världens bästa simmare genom tiderna

  02:23:29
  Vår första gäst i podden är OS-, VM- och EM-MÄSTARINNAN Sarah Sjöström. Världens bästa simmare och en av Sveriges mest dominanta idrottare GENOM TIDERNA! Vi bombar henne med frågor och pratar om OS-gulden, världsrekorden, PK, snuskhumrar och massa annat. Så det blev Joe Rogan-längd på det här avsnittet som ni ser. Finns även på YouTube för er som vill se avsnittet istället.