Share

#bransjen

Caroline Bonnet intervjuer spennende bransjefolk og avslører morsomme og kanskje mer ukjente sider av musikkbransjen.


Latest episode

 • 11. #bransjen- "Julespesial"

  01:14:04
  #bransjen slipper spontant en “JULESPESIAL” I et ambisiøst forsøk på å samle hele bandet til en juleprat, endte vi opp med Johanna, Caroline og Dagfin.Foruten å snakke om julemusikk-favoritter, musikkbransjesynsing og viktigheten av å ikke binde seg til én sjanger i låtskrivingens kreativitet, kommer vi også inn på temaet rundt hvorfor jula er vanskelig for mange og hva man kan gjøre med det.. Bonnie and the Jets slapp nettopp en julelåt og snakker om bakgrunnen for den og planene for neste år. Er jula bare hysteri og mas? Har det vært en julelåt-boom i år? Klarer Caroline å finne leppepomaden sin? Dette og mye annet viktig og uviktig får du høre i #bransjens “Julespesial”. Spill av for en trivelig og lun podcastepisode. 

More episodes

View all episodes

 • 10. #bransjen- Sesong 5- Episode 10- Luke Elliot

  49:43
  Luke Elliot er gjest i sesongavslutningen av #bransjen med fokus på psykisk helse. Vi snakker om definisjonen av suksess og potensielle fallgruver.Det kan være essensielt for både musikere og artister og spørre seg selv; hva vil du ha ut av det? 
 • 9. #bransjen- Sesong 5- Episode 9- Paul Allen

  50:10
  #bransjen - #angstmaskin m/Paul AllenDet at de fleste av artister og musikere er følelsesmessig knyttet til det man skaper, gjør det oss mer utsatt for psykiske utfordringer?Bør vi snakke mer om nedturen mange kan føle på etter de har gått av scena?Har musikkbransjen blitt vanskeligere å forholde seg til enn den var før? Dette og mye annet spennende snakker Paul og jeg om. 
 • 8. #bransjen- Sesong 5- Episode 8- Marthe Valle

  57:09
  RO/UROHvordan finne roen i en stressende musikkbransje? Kanskje noe av motgiften til uro er aksept?Hvordan være et menneske og opprettholde god psykisk helse i en krevende bransje med opp- og nedturer? Og hvordan takle tomheten som ofte ligger i det å gi ut musikk i dagens samfunn? Dagens gjest er Marthe Valle og vi er innom mange spennende og viktige temaer knyttet til psykisk helse i musikkbransjen. Blant annet hvor viktig det er å kjenne på en egenverdi i det man skaper, uavhengig av anerkjennelse fra andre.
 • 7. #bransjen- Sesong 5- Episode 7- Daniela Reyes

  49:59
  Har vi som samfunn blitt for dramatiske og har vi kanskje glemt litt at livet faktisk består av opp-og nedturer? Hvordan kan man best opprettholde god psykisk helse i en noen ganger, ustabil musiker-tilværelse? Og er vi alle innimellom usikre musikere?Dette og mye annet spennende snakker jeg med Daniela Reyes om. Tune in for en lun prat fra Lekerommet Studio!
 • 6. #bransjen- Sesong 5- Episode 6- Monolog

  27:01
  Kjenner artister ekstra på ensomhet? Eller kanskje en porsjon ensomhet er en forutsetning for å skape noe bra? I dagens episode har jeg for første gang i podcasten ingen gjest med meg i sofaen. Det er rett og slett en monolog om sesongens tema som er psykisk helse i musikkbransjen. Jeg snakker også om legender som Brian Wilson, Syd Barrett & Roky Erickson. 
 • 5. #bransjen- Sesong 5- Episode 5- Einar Duenger Bøhn

  01:07:10
  Er det en menneskerett å skape? Hva er egentlig "flytsonen"? Hva menes med kulturdepresjon? ..og hva skjer når vi ikke får lov til å føle det vi føler? . Dette og mange andre kloke og, ikke minst, artige betraktninger om både musikk som kunstart og kreativitet får du høre i episoden. Velkommen til en ny #bransjen-episode hvor jeg har en hyggelig samtale med professor i filosofi; Einar Duenger Bøhn.