BYNN with Christopher Vonheim

Share

#92 Kjetil Haga - Oppbyggingen av Bluefront Equity og fremtiden til sjømatnæringen

Kjetil Haga er medstifter av Bluefront Equity og har over et ti-år bak seg i sjømatnæringen som grunder, konsulent og investor.


I denne episoden får du høre hvordan Kjetil har bygget opp suksessfulle selskaper i sjømatnæringen, investeringsstrategien til Bluefront Equity og råd til de som vil lykkes innen sjømatnæringen.


Håper du liker episoden. Hvis du har tid og lyst setter vi stor pris på om du deler episoden med nettverket ditt.


Christopher kan nås på twitter gjennom @chrisvonheim og @bynnmedia.

More Episodes

7/7/2021

#96 Robin Øvrebø - Hvordan finne og dyrke sine styrker innen investering

Robin Øvrebø er medforvalter for ODIN USA og ODIN Europa. Robin ble interessert i aksjer i ung alder og har mange års erfaring som privat investor. Robin har også vært profilert i Dine Penger, E24 og Hegnar TV for sitt engasjement for investeringer og ikke minst investeringsprosess.I den her episoden prater vi om Robin sine lærdommer som investor, hvilke forbilder han har innen finans, og råd til de som ønsker å bygge en karriere innen finans. SponsorerQuartr er den nye måten å gjøre reserach på selskaper. Deres første oppdrag er å gi tilgang til konferansesamtaler, investorpresentasjoner, og inntjeningsrapporter så friksjonsfri som mulig - rett i lommen.Deres andre oppdrag er å skape en helt ny måte for selskaper å nå sine investorer på, og omvendt - å endre måten folk ser på Investor Relations. Deres første kjerneprodukt er nå tilgjengelig for både iOS og Android, og følg med for flere funksjoner i løpet av det kommende året. Quartr er 100% gratis. De inkluderer selskaper fra 12 markeder i dag, og planlegger å legge til flere i løpet av året. Følg de på Twitter @Quartr_App.Denne episoden er sponset av Norwegian Block Exchange. En kryptobørs og handelsplattform hvor du kan kjøpe og selge de mest populære kryptovalutaene som Bitcoin og Ethereum, med en av de beste prisene og laveste gebyrene på markedet.NBX er registrert hos Finanstilsynet og holder dine innskudd forsikret. Bli med over 19000 fornøyde kunder - og registrer deg med din BankID hos nbx.com.