Businessdrømmen

Share

Våge å være sårbar når man bygger en business med angstpedagog Kristine C. Tørå

Ep. 6

Kristine har har selv vært der hvor angsten var så sterk at selv de minste hverdagslige gjøremål føltes umulig. I dag er jhun Spesialpedagog/Angstpedagog og hjelper hundrevis av mennesker gjennom Angstportalen.no, med å ta livet tilbake fra angsten.


Der deler hun alt som hjalp henne å overvinne sin egen angst. I tillegg har hun laget verktøy og kurs som skal hjelpe dem med å ta livet og hverdagen tilbake fra angsten. Alt hun deler i Angstportalen er det hun selv skulle ønske hun hadde tilgang til da hennes angst var på det verste.


I denne samtalen forteller hun hvordan hun har våget å være så åpen om sin egen angst, hvilke tilbakemeldinger hun har fått, hva hun gjør med negative tilbakemeldinger (som det kan være en del av), og hvordan hun har skapt seg en fulltidsbusiness av dette.


Du finner Kristine her:

https://www.angstportalen.no/

Instagram: https://www.instagram.com/angstpedagogen/

Facebook: https://www.facebook.com/angstpedagogen


Har du sjekket ut den månedlige medlemsportalen SoMe-klubben for businesseiere som vil vokse og selge i sosiale medier? Du kan lese mer om klubben og melde deg inn her: www.kommuniserbedre.no/some


Eller hva med programmet "Fra drøm til business" som på 4 måneder hjelper deg å få din onlinebusiness opp og stå? Mer informasjon om programmet og når det åpner finner du her.


Om du ønsker GRATIS hjelp så sjekk ut disse ressursene:


Mer informasjon om Guri og Kommuniser bedre, pluss kurs og medlemskap, finner du på www.kommuniserbedre.no

Følg Kommuniser bedre på Facebook her: https://www.facebook.com/kommuniserbedre

Og Instagram her: https://www.instagram.com/kommuniser_bedre/
More Episodes

12/20/2021

Å kjøpe en nettbutikk og gjøre den til sin

Ep. 30
I 2021 tok Eva over nettbutikken Charmis.no. En nettbutikk med fokus på garn og strikking.Det siste året har hun jobbet med å finne ut av hvordan hun skal bygge nettbutikken videre, og hvordan hun skal sette sitt preg på nettbutikken.Den største endringen er at Charmis nå har blitt et sted for deg som ønsker naturlige, dyre- og klimavennlige materialer slik at du kan skape med god samvittighet.I dette intervjuet deler Eva åpent om hvordan hun jobber med å bygge sin nye nettbutikk, og hva hun velger å fokusere på og også hvordan hun markedsfører.Du kan sjekke ut Eva og Charmis her: https://charmis.no/Og på Instagram her: https://www.instagram.com/charmis.no/Har du forresten sjekket ut den månedlige medlemsportalen SoMe-klubben for businesseiere som vil vokse og selge i sosiale medier? Du kan lese mer om klubben og melde deg inn her: www.kommuniserbedre.no/someEller hva med programmet "Fra drøm til business" som på 4 måneder hjelper deg å få din onlinebusiness opp og stå? Mer informasjon om programmet og når det åpner finner du her. Om du ønsker GRATIS hjelp så sjekk ut disse ressursene:Få hjelp til å start din onlinebusiness (gratiskurs)Quiz: Hvilken sosiale medier kanal skal du velge?Lær metoden som enkelt lar deg post i sosiale medier uten stressFå systemet som raskt lar deg komme i gang med ditt onlinekurs og medlemsportalMer informasjon om Guri og Kommuniser bedre, pluss kurs og medlemskap, finner du på www.kommuniserbedre.no