Businessdrømmen

Share

Kreativ frigjøring som business med Agnete Eilertsen

Ep. 68

I permisjon med sønnen, jobbet Agnete Eilertsen frem sin onlinebusiness "Skaperlivet". I flere år har hun hatt en drøm om å hjelpe andre med å få frem sitt kreative potensiale. Etter å ha vært med i programmet "Fra drøm til business" skal hun nå realisere dette. I høst lanserer hun en egen medlemsportal hvor kreativ frigjøring står sentralt.


I denne episoden deler Agnete om sin prosess fra idé til produkt og ikke minst hvordan hun har turt å markedsføre sin business på Instagram. 


Sjekk ut Agnete her:

Instagram


Ønsker du hjelp med å komme i gang med din egen onlinebusiness?

  • Programmet "Fra drøm til business" hjelper deg å få din onlinebusiness opp og stå. Mer informasjon om programmet og når det åpner neste gang finner du her.

 

  • Bli med i den månedlige medlemsportalen SoMe-klubben. Klubben for businesseiere som vil markedsføre businessen på en god og fin måte. Du kan lese mer om klubben og melde deg inn her: www.kommuniserbedre.no/some

 

 

 

 

 

Om du ønsker GRATIShjelp så sjekk ut disse ressursene:

 

Følg Kommuniser bedre på:

Facebook her

Instagram her

YouTube her 

More Episodes

11/6/2022

Slik planlegger du for businessuksess

Ep. 75
Du kommer ikke utenom det å planlegge når du har en business, men det finnes en måte å gjøre det på som ikke er så "tvangstrøye"-aktig. I denne episoden deler Guri Five hvordan hun planlegger i sin business og kommer med gode tips til enkel planlegging som gjør at du oppnår store mål.Her finner du visualiseringsguiden Guri nevner: https://www.kommuniserbedre.no/visualiseringsguideForhåndsbestill boken "Design din drømmebusiness - en praktisk guide for deg som vil skape en solid onlinebusiness": https://www.kommuniserbedre.no/bokØnsker du hjelp med å komme i gang med din egen onlinebusiness eller å videreutvikle den businessen du har?Få hjelp til å sortere tanker og utfordringer ved å jobbe 1 til 1 med Guri: send en e-post til kommuniserbedre@gmail.com Programmet "Fra drøm til business" hjelper deg å få din onlinebusiness opp og stå. Mer informasjon om programmet og når det åpner neste gang finner du her. Bli med i den månedlige medlemsportalen SoMe-klubben. Klubben for businesseiere som vil markedsføre businessen på en god og fin måte. Du kan lese mer om klubben og melde deg inn her: www.kommuniserbedre.no/some Få mer struktur og orden i din business: Businessplanleggeren Prøv Kajabi gratis i 30 dager: Prøv her Om du ønsker GRATIS hjelp så sjekk ut disse ressursene:Få hjelp til å start din onlinebusiness (gratiskurs)Få systemet som raskt lar deg komme i gang med ditt onlinekurs og medlemsportal (Kajabi!) Følg Kommuniser bedre på:Facebook herInstagram herYouTube her