Businessdrømmen

Share

Hvordan selge kunst via Instagram med kunstner Gro Moe

Ep. 7

Gro Moe er kunstner, og i denne samtalen fra november 2020 inne i den månedlige medlemsportalen SoMe-klubben deler hun hvordan hun bruker sosiale medier (Instagram) til å selge sine malerier.


2020 ble et rekordår for Gro, selv med avlyste utstillinger og en pandemi, og i denne samtalen deler hun hvordan hun har jobbet for å få det til.


Her er det Gro skriver om seg selv:

"Jeg blir 57 år den 11 november. Gift med samme mann i 35 år. 3 voksne barn og 4 barnebarn. Bor i Ytre Enebakk.

Tok kunstutdannelse for 20 år siden. Driver både med billedvev og akrylmalerier.

Hadde min første utstilling i 2008. Har primært solgt bilder på utstillinger, og til venner og kjente. Litt på Facebook i ny og ne.

I mai 2019 bestemte jeg meg for å ta action på Instagram. Facebook hang seg også litt på da.

2020 er mitt beste år så langt. Året da alle utstillinger ble avlyst."


Om du vil se kunsten til Gro, gå til:

https://www.gromoe.com/

Følg henne også i sosiale medier:

Instagram: https://www.instagram.com/gromoe_art/

Facebook: https://www.facebook.com/gromoeart


Har du sjekket ut den månedlige medlemsportalen SoMe-klubben for businesseiere som vil vokse og selge i sosiale medier? Du kan lese mer om klubben og melde deg inn her: www.kommuniserbedre.no/some


Eller hva med programmet "Fra drøm til business" som på 4 måneder hjelper deg å få din onlinebusiness opp og stå? Mer informasjon om programmet og når det åpner finner du her.


Om du ønsker GRATIS hjelp så sjekk ut disse ressursene:


Mer informasjon om Guri og Kommuniser bedre, pluss kurs og medlemskap, finner du på www.kommuniserbedre.no

Følg Kommuniser bedre på Facebook her: https://www.facebook.com/kommuniserbedre

Og Instagram her: https://www.instagram.com/kommuniser_bedre/


More Episodes

12/20/2021

Å kjøpe en nettbutikk og gjøre den til sin

Ep. 30
I 2021 tok Eva over nettbutikken Charmis.no. En nettbutikk med fokus på garn og strikking.Det siste året har hun jobbet med å finne ut av hvordan hun skal bygge nettbutikken videre, og hvordan hun skal sette sitt preg på nettbutikken.Den største endringen er at Charmis nå har blitt et sted for deg som ønsker naturlige, dyre- og klimavennlige materialer slik at du kan skape med god samvittighet.I dette intervjuet deler Eva åpent om hvordan hun jobber med å bygge sin nye nettbutikk, og hva hun velger å fokusere på og også hvordan hun markedsfører.Du kan sjekke ut Eva og Charmis her: https://charmis.no/Og på Instagram her: https://www.instagram.com/charmis.no/Har du forresten sjekket ut den månedlige medlemsportalen SoMe-klubben for businesseiere som vil vokse og selge i sosiale medier? Du kan lese mer om klubben og melde deg inn her: www.kommuniserbedre.no/someEller hva med programmet "Fra drøm til business" som på 4 måneder hjelper deg å få din onlinebusiness opp og stå? Mer informasjon om programmet og når det åpner finner du her. Om du ønsker GRATIS hjelp så sjekk ut disse ressursene:Få hjelp til å start din onlinebusiness (gratiskurs)Quiz: Hvilken sosiale medier kanal skal du velge?Lær metoden som enkelt lar deg post i sosiale medier uten stressFå systemet som raskt lar deg komme i gang med ditt onlinekurs og medlemsportalMer informasjon om Guri og Kommuniser bedre, pluss kurs og medlemskap, finner du på www.kommuniserbedre.no