Businessdrømmen

Share

Hvordan gjøre suksess med network marketing (MLM) med Caroline Bohlin Svolsbru fra Nu Skin

Ep. 14

Caroline Bohlin Svolsbru startet for ett år siden sin egen business, og da innen network marketing eller multi-level marketing (MLM). 


På den korte tiden har hun fått til utrolig mye, og flyttet i fjor inn i drømmehuset. Huset hun kun hadde råd til takket være businessen hun har bygd opp. 


Caroline bruker primært Instagram og relasjonsbygging for å bygge sin business, og i denne samtalen deler hun hvordan hun jobber og bruker sosiale medier.


Her er det hun skriver om seg selv:

Jeg er en 30år gammel jente fra Porsgrunn som har gjemt seg under en stein hele livet. For litt over et år siden bestemte jeg meg for å starte egen business (network marketing), og har aldri sett meg tilbake 👋 Det har åpnet så mange dører for meg og kjæresten min🥰 Nå jobber jeg for å utvide komfortsonen hver eneste dag ❤ Det er da du vokser 💃


Håper du vil like dette intervjuet. 


Du finner Caroline her:

Instagram: https://www.instagram.com/frk.caroline/


Høres SoMe-klubben ut som noe du kunne tenke deg?

Bli med i klubben her: https://www.kommuniserbedre.no/some


More Episodes

11/8/2021

Hvordan bygge en coachingbusiness med få følgere

Ep. 24
I denne episoden deler tankeguide Kari Siwe hvordan hun har bygd sin coachingbedrift online, og ikke minst hvordan hun har klart det med få følgere og få på e-postlista.Dette er et intervju som ble gjennomført live med Kari i oktober inne i den månedlige medlemsportalen SoMe-klubben. Om du kunne tenke deg å være med i klubben, så kan du melde deg inn her: www.kommuniserbedre.no/someHer er det Kari skriver om seg:Jeg brenner for at vi skal bekymre oss mindre, og være mer tilstede med ro og glede i livene våre.Jeg hadde selv hodet fullt som leder på tiende året og småbarnsmor med alt det innebærer, helt til jeg fikk forståelse av hvordan hjernen og sinnet fungerer.Da innså jeg at det var mulig å møte både tanker og situasjoner på en ny, annerledes og bedre måte – og slik få mer ut av livet!For noen år siden gikk jeg på trynet (bokstavelig talt) i asfalten med sykkelen og pådro meg en hjernerystelse som gjorde at livet slik jeg kjente det stoppet helt opp.Da ble 6 år med kurs og studier i vår psykologi og sanne natur satt på prøve. Det ble livsendrende.Disse prinsippene til tilfredshet, sinnsro, kreativitet og klarhet lærer jeg nå bort via 1:1 coaching.Det handler ikke om å gjøre mer - men å gjenoppdage hvem vi egentlig er, og hva vi er kapable til å gjøre.For det er mulig å leve et liv med mer ro og tilfredshet - yup! Til og med i en hektisk hverdag. Ut av hodet og inn i livet.Du finner Kari her på Instagram