Businessdrømmen

Share

Hvordan bygge en coachingbusiness med få følgere

Ep. 24

I denne episoden deler tankeguide Kari Siwe hvordan hun har bygd sin coachingbedrift online, og ikke minst hvordan hun har klart det med få følgere og få på e-postlista. 


Dette er et intervju som ble gjennomført live med Kari i oktober inne i den månedlige medlemsportalen SoMe-klubben. Om du kunne tenke deg å være med i klubben, så kan du melde deg inn her: www.kommuniserbedre.no/some


Her er det Kari skriver om seg:

Jeg brenner for at vi skal bekymre oss mindre, og være mer tilstede med ro og glede i livene våre.


Jeg hadde selv hodet fullt som leder på tiende året og småbarnsmor med alt det innebærer, helt til jeg fikk forståelse av hvordan hjernen og sinnet fungerer.


Da innså jeg at det var mulig å møte både tanker og situasjoner på en ny, annerledes og bedre måte – og slik få mer ut av livet!


For noen år siden gikk jeg på trynet (bokstavelig talt) i asfalten med sykkelen og pådro meg en hjernerystelse som gjorde at livet slik jeg kjente det stoppet helt opp.


Da ble 6 år med kurs og studier i vår psykologi og sanne natur satt på prøve. Det ble livsendrende.


Disse prinsippene til tilfredshet, sinnsro, kreativitet og klarhet lærer jeg nå bort via 1:1 coaching.


Det handler ikke om å gjøre mer - men å gjenoppdage hvem vi egentlig er, og hva vi er kapable til å gjøre.


For det er mulig å leve et liv med mer ro og tilfredshet - yup! Til og med i en hektisk hverdag. Ut av hodet og inn i livet.


Du finner Kari her på InstagramHar du sjekket ut den månedlige medlemsportalen SoMe-klubben for businesseiere som vil vokse og selge i sosiale medier? Du kan lese mer om klubben og melde deg inn her: www.kommuniserbedre.no/some


Eller hva med programmet "Fra drøm til business" som på 4 måneder hjelper deg å få din onlinebusiness opp og stå? Mer informasjon om programmet og når det åpner finner du her.


Om du ønsker GRATIS hjelp så sjekk ut disse ressursene:


Mer informasjon om Guri og Kommuniser bedre, pluss kurs og medlemskap, finner du på www.kommuniserbedre.no


More Episodes