Businessdrømmen

Share

Fra ufør til onlinegründer

Ep. 49

For fire år siden var Trude lærer og skulle gjennom en enkel rutineoperasjon. Denne rutineoperasjonen førte til store skader, og Trude fikk mange komplikasjoner som førte til enda flere operasjoner. Til slutt ble kroppen til Trude totalt utmattet og hun måtte innse at hun ikke ville klare å leve livet slik hun tidligere hadde gjort.


Mens hun jobbet seg gjennom rehabiliteringen, så kom hun over onlinegründerverden. Hun var nysgjerrig på å finne en løsning som kunne fungere for henne. 


Selv om hun trengte mye søvn og hvile, begynte hun på Yogalærerutdanningen, og hun kjente effekten ved å jobbe konsentrert med pusten. Hun så hvor mye enkle og effektive øvelser kunne gi av effekt.


Kort tid etter kom hun over FaceYoga hvor hun kunne fordype seg i gode og effektive Yoga-øvelser primært for ansikt, hals og bryst. Hun så raskt effekten av disse øvelsen, og tenkte det var perfekt lavterskel produkt for de aller fleste.


Trude er fremdeles delvis ufør, men ser at onlinegründer er noe hun kan få til, og har nå skapt onlineprogrammet "Det som skjer på innsiden gløder til utsiden" -et 8 ukers kurs som gir deg et godt grunnlag til å trene faceyoga hjemme.  


I denne episoden deler hun hvordan hun gikk fra ufør til onlinegründer, hva hun syntes var mest utfordrende med å starte egen business online og hva som har vært lett med å starte en onlinebusiness (for ja, det er faktisk noe som er lett også)


Du kan følge Trude her: 

Trudes nettside

Trudes Instagram


Bli med i den månedlige medlemsportalen SoMe-klubben.

Klubben for businesseiere som vil vokse og selge i sosiale medier.

Du kan lese mer om klubben og melde deg inn her: www.kommuniserbedre.no/some

Kom i gang med den ultimate businesshjelperen: Businessplanleggeren


Sjekk også gjerne ut programmet "Fra drøm til business" som hjelper deg å få din onlinebusiness opp og stå.

Mer informasjon om programmet og når det åpner neste gang finner du her.


Om du ønsker GRATIS hjelp så sjekk ut disse ressursene:

 

Følg Kommuniser bedre på:

Facebook her

Instagram her

YouTube her 

 

More Episodes