Businessdrømmen

Share

Fra lærer til egen sjef

Ep. 51

I 2019 kom Rita Hinna over en video som endret livet hennes. I den videoen lærte hun om muligheten for å jobbe hjemmefra som virtuell assistent (VA). 


En VA jobber digitalt og hjelpe bedrifter primært med administrative oppgaver de ikke har kapasitet eller lyst til å gjøre. 


VA var da relativt nytt i Norge, men stort i USA. Rita begynte sin egen business som VA ved siden av en krevende lærerjobb, og etter kun ett år kunne hun si opp jobben som lærer og satse alt på sin egen business.


I denne episoden deler Rita hvordan hun startet sin business, hvordan en vanlig dag ser ut som e-postmentor og VA.


Hun deler også hva som er det beste med å ha en egen business og om hun ville gjort noe annerledes om hun hadde startet businessen i dag. Du kan følge Rita Hinna her:

Instagram

Nettside


Få hjelp med din onlinebusiness:


  • Bli med i den månedlige medlemsportalen SoMe-klubben. Klubben for businesseiere som vil markedsføre sin business på en enkel og morsom måte. Du kan lese mer om klubben og melde deg inn her: www.kommuniserbedre.no/some  • Programmet "Fra drøm til business" som hjelper deg å få din onlinebusiness opp og stå. Mer informasjon om programmet og når det åpner neste gang finner du her.Om du ønsker GRATIS hjelp så sjekk ut disse ressursene:

 

Følg Kommuniser bedre på:

Facebook her

Instagram her

YouTube her 


More Episodes