Businessdrømmen

Share

Å ta en suksessfull terapeutbusiness online - og nå nye høyder med terapeut Lene Sofie Arnesen

Ep. 4

Terapeut Lene Sofie Arnesen hadde i mange år en suksessfull terapipraksis: Hverdagsterapeuten. Den drev hun i 12 år og bygde den opp fra 0 – 100. De siste årene har hun jobbet med å flytte bedriften online da hun ønsker å jobbe mer fra utlandet slik at hun ikke er bundet til et fysisk arbeidssted.


Onlinebedriften har fått navnet: lenesofie.no.


Ved siden av terapisamtaler tilbyr hun onlinetjenester knyttet til sitt konsept Burde-Berta. Hun har har en medlemsportal som heter “Burde-Bertene, der hun hjelper kvinner å gå fra å være sin verste kritiker til å bli sin beste venn.


Hun har også skrevet og gitt ut boken "Positive tanker er bullshit", og har opplevd alle forfatteres drøm: å få boka inn på bestselgerlista. Lene Sofie har selv gitt ut boken på eget forlag og gjort hele jobben.


I denne episoden av Businessdrømmen deler Lene Sofie hvordan hun tenkte rundt det og hvordan utviklingen i bedriften har vært, og ikke minst hvordan hun klarte å få boka inn på bestselgerlista.

 

Hun jobber nå med sin min andre bok, og drømmen er å skrive flere bøker og bli den norske Paulo Coelho.


Du finner Lene Sofie her:

https://www.lenesofie.no/

Instagram: https://www.instagram.com/lenesofiearnesen/

Facebook: https://www.facebook.com/lenesofie.arnesen


Dette intervjuet ble gjennomført i forbindelse med ett års jubileumet av SoMe-klubben hvor Lene Sofie var gjest. Vil du også være med i SoMe-klubben? Meld deg inn her: https://www.kommuniserbedre.no/some


Eller hva med programmet "Fra drøm til business" som på 4 måneder hjelper deg å få din onlinebusiness opp og stå? Mer informasjon om programmet og når det åpner finner du her.


Om du ønsker GRATIS hjelp så sjekk ut disse ressursene:


Mer informasjon om Guri og Kommuniser bedre, pluss kurs og medlemskap, finner du på www.kommuniserbedre.no

Følg Kommuniser bedre på Facebook her: https://www.facebook.com/kommuniserbedre

Og Instagram her: https://www.instagram.com/kommuniser_bedre/


More Episodes

12/20/2021

Å kjøpe en nettbutikk og gjøre den til sin

Ep. 30
I 2021 tok Eva over nettbutikken Charmis.no. En nettbutikk med fokus på garn og strikking.Det siste året har hun jobbet med å finne ut av hvordan hun skal bygge nettbutikken videre, og hvordan hun skal sette sitt preg på nettbutikken.Den største endringen er at Charmis nå har blitt et sted for deg som ønsker naturlige, dyre- og klimavennlige materialer slik at du kan skape med god samvittighet.I dette intervjuet deler Eva åpent om hvordan hun jobber med å bygge sin nye nettbutikk, og hva hun velger å fokusere på og også hvordan hun markedsfører.Du kan sjekke ut Eva og Charmis her: https://charmis.no/Og på Instagram her: https://www.instagram.com/charmis.no/Har du forresten sjekket ut den månedlige medlemsportalen SoMe-klubben for businesseiere som vil vokse og selge i sosiale medier? Du kan lese mer om klubben og melde deg inn her: www.kommuniserbedre.no/someEller hva med programmet "Fra drøm til business" som på 4 måneder hjelper deg å få din onlinebusiness opp og stå? Mer informasjon om programmet og når det åpner finner du her. Om du ønsker GRATIS hjelp så sjekk ut disse ressursene:Få hjelp til å start din onlinebusiness (gratiskurs)Quiz: Hvilken sosiale medier kanal skal du velge?Lær metoden som enkelt lar deg post i sosiale medier uten stressFå systemet som raskt lar deg komme i gang med ditt onlinekurs og medlemsportalMer informasjon om Guri og Kommuniser bedre, pluss kurs og medlemskap, finner du på www.kommuniserbedre.no