Share

cover art for #36 Kinderegget

Brøyt!

#36 Kinderegget

Ep. 36

I episode #36 snakker vi selvsagt med månedens spiller i Rema 1000-ligaen Tord Lea Knutsen. Dametrener Karoline Mørk tar også turen innom studio, og det samme gjør Svein, Maja og Phoebe fra J16. Det blir også noen tanker om Bjarte Myrhols ankomst til Runarhallen, og Torstein er tilbake bak mikrofonen, til glede for..., ja..., flere ;)

More episodes

View all episodes

 • 41. #41 Damefotball, herrehåndball, Klopp og AI

  51:16
  Elisabeth Bjørvik har en imponerende idretts-CV og snakker blant annet om damefotballens spede barndom på Haukerød. Kennie Boysen oppdaterer oss på herrelaget og vi har slått på tråden til Mr. Beach - Henrik Kristoffersen.
 • 40. #40 Hvem er det som tråkker rundt i skiløypene?

  59:01
  I episode #40 går vi fra selverklærte genier til æresmedlemmer i Korttidsminneforeningen, på under 60 minutter. Joda, håndballsnakk og harde fakta om Færøyene går unna det. Men den annonserte trekningen av Brøyt-give-aways, forsvinner i tåkeprat om skiløyper og calamari. Vi kommer sterkere tilbake. Lover.Og ja. Vi vet ikke hvem det er som tråkker rundt i skiløypene, men vi lurer veldig.Episoden er spilt inn søndag 14.01.24
 • 39. #39 Nisseluene er på

  01:05:45
  Nisseluene har kommet på og julefreden har senket seg over Runarhallen. I årets siste episode av Brøyt! Podcast snakker vi med Christoffer Rambo og tidligere Runar-spiller André Tuzov, som nå spiller i svenske LUGI. Torstein guider oss stødig gjennom Brøyt! Børsen og det blir også tid til noen julegaver.VINN BRØYT! PODCAST EFFEKTER!Send oss en "God Jul" i kommentarfeltet på Instagram eller Facebook (eller sende oss en e-post på broytpodcast@gmail.com), så er du med i trekningen av enten en Brøyt! kaffekopp eller drikkeflaske. Vi trekker to vinnere i januar. God jul fra Larsi, Torstein, Klaus og Fred
 • 38. #38 Gjest: Jørn-Magne Johannessen

  56:32
  Brøyt! er tilbake i podcastbua til Klaus, hvor det hele startet noen år tilbake. Episode #38 byr på god julestemning, pepperkaker og mer isbading. I tillegg gjester Jørn-Magne Johannessen bua og snakker blant annet om ansettelsen av Bjarte Myrhol og det kommende ekstraordinære årsmøte.
 • 37. #37 Isbaderen

  53:59
  Vår danske venn Kennie Boysen er tilbake og drar oss igjennom kampen mot Drammen og de kommende kampene mot Nærbø og Haslum, Jan Ove Sørby trener juniorjentene og oppdaterer oss på Lerøyserien og damehåndballen i klubben. Torstein byr på Brøyt Børs, og hvem av oss driver med isbading?
 • 35. #35 En legendarisk episode!

  56:00
  Yepp! Som lovet. Ny episode ute før du fikk eggerøra på bordet. Brøyt Podcast – absolutt til å stole på! I episode #35 snakker vi med Johan Zanotti, Kennie Boysen og tidligere Runarspiller, nå Sandnes, Kristian Søraker. Larsi deler ut både stjerner i Brøyt Børsen og gode mattips. Og lurer du på hva «karåttkarra» er for noe? Sjekk ut dagens episode.
 • 34. #34 Bring Spesial

  14:49
  Denne sesongen skal vi også følge Bring- og Lerøylagene i klubben. J16, G16 og J18 er alle kvalifisert for de nasjonale seriene. I denne utgaven av Brøyt! Podcast har vi tatt en prat med trener for G16 Merethe Lunde, bakspiller Norman Bjørang og keeper Even Kampesveen.
 • 33. #33 Håndball og elgjakt

  54:32
  I episode #33 har vi snakket med Leif Gautestad om både håndball og alternativ elgjakt. Vår høyre kantspiller Robin Wulvik gjester også studio og vi får høre litt mer om hans tid i Runar drakta så langt. Brøyt Børsen deler velvillig ut stjerner i øst og i vest, og som vanlig blir det litt utenomsnakk. God lytt!