Share

Brobyggerne

Frode og Frode er nysgjerrige og reiser rundt for…


Latest episode

 • 13. Episode 13: Er evig økonomisk vekst mulig?

  46:11
  Liv Anna Lindmann, fra Rethinking Ecomimics Norge og økonom hos LO, snakker med Frode og Frode om hvorfor sirkulærøkonomi må være basert på rettferdighet, hvorfor vi må gi gass i klimamotbakken og om tiden er inne for å redefinere hvordan vi måler vekst.

More episodes

View all episodes

 • 12. Episode 12: Åse Kleveland

  35:50
  Åse Kleveland tror kulturlivet og fagbevegelsen har mye å takke hverandre for. Gjennom flere tiår som artist, leder, minister og LO-medlem, er hun viss på at trepartsamarbeidet på langt nær har utspilt sin rolle. For kulturlivet er organisering kanskje viktigere enn noen gang. Frode og Frode ble invitert hjem til Åse for en livlig diskusjon om kulturområdets utfordringer fra 60-tallet frem til i dag, og som bonus: en sang.
 • 11. Episode 11: Fremtidens flybransje

  53:02
  Kommer nye lavprisselskaper i luftfarten til å gjøre livene våre bedre, eller mer utrygge? Og hva betyr disse for arbeidslivet vårt generelt? Vi har snakket med forbundsleder i Flygerforbundet, Yngve Carlsen.
 • 10. Episode 10: Koronavirus og lønnsoppgjøret

  22:12
  – Vi får en shutdown av store deler av økonomien.LOs sjeføkonom, Roger Bjørnstad, kommer rett fra møte med næringsministeren og arbeidsministeren for å snakke med Brobyggerne om konsekvensene av Koronaviruset.Og hva skjer med lønnsoppgjøret for 2020?
 • 9. Episode 9: Peggy Hessen Følsvik

  29:08
  Har du en innovativ idé til din bedrift? Og trenger din bedrift økonomisk støtte for å sette den ut i livet?Medarbeiderdrevet innovasjon bidrar til bedre bedrifter. Derfor samarbeider NHO og LO om Hovedorganisasjonenes Fellestiltak.Brobyggerne har snakket med Peggy Hessen Følsvik, som er LOs første nestleder.
 • 8. Episode 8: Yngve Hågensen

  59:20
  Landsorganisasjonen (LO) ble stiftet i 1899, mens Norge var et fattig land å bo i. Brobyggerne har besøkt tidligere LO-leder Yngve Hågensen for å finne ut hvorfor vi fortsatt skal ha en fagbevegelse. Og er fagbevegelsen et sted for alle, uavhengig av bakgrunn og yrke?
 • Episode 7: Bredden i arbeidslivet

  26:18
  Har alle arbeidstakere noe til felles? Vi ønsker å finne ut hva, og hvorfor ingeniøren, fagarbeideren og sjefen kan spille på samme lag - også som organiserte. Frode og Frode i podcasten Brobyggerne er på besøk hos Julie Lødrup, som er førstesekretær i Landsorganisasjonen (LO).