Share

Komt een Vrouw bij de Dokter

een podcast door GRAPES


Latest episode

 • 17. Reizen

  49:05
  Aflevering 17: ReizenReizen we allemaal even graag? Wat was onze mooiste reiservaring? En welke onze afschuwelijkste? Wat nemen we altijd mee op reis? En wat heeft reisexpert Liesbeth Rasker nog voor tips? Je hoort dit en meer in de zeventiende aflevering van Bridget & 'Friends'!Instagram Liesbeth Rasker

More episodes

View all episodes

 • 16. Vakantie in eigen land

  37:59
  Aflevering 16: Vakantie in eigen landVakantie in eigen land! Mede door Corona ontkom je er bijna niet aan om je vakantie in Nederland door te brengen. Maar deden we dat niet altijd al? Is het een aanrader? Elke dag het weer checken en niet naar het buitenland? Dat soort zaken en meer in aflevering 16 van Bridget & 'Friends'!
 • 15. Bijbaantjes

  37:49
  Aflevering 15: BijbaantjesWelke bijbaantjes hebben de dames gehad? Begonnen met oppassen, allemaal in de horeca gewerkt, maar de leukste verhalen komen van het modellenvlak, de huishoudbeurs en uit een bakkerij. Je hoort het allemaal in de vijftiende aflevering van Bridget & 'Friends'!
 • 14. Peter R. de Vries

  38:38
  Aflevering 14: Peter R. de VriesWe kunnen aan bijna niets anders denken dan aan het nieuws over Peter R. de Vries. Daarom praten we in deze podcast ook over niets anders.
 • Trailer: Bijbaantjes

  01:56
  Trailer: BijbaantjesOp verzoek van een luisteraar bespreken we deze week bijbaantjes! Van horeca tot huishoudbeurs en van modellenwerk tot het maken van een podcast; we hebben ze (bijna) allemaal gehad. Donderdag vanaf 14:00 uur te beluisteren via je favoriete podcast app!
 • 13. Verliefd

  44:55
  Aflevering 13: VerliefdIs er een symptomen-checker voor verliefdheid? Wat doet een verliefdheid met je? Is het lekker om verliefd te zijn of juist doodvermoeiend? En wat nou als je al lang een relatie hebt; kan en mag je dan verliefd worden op een ander? Genoeg om over bij te praten! Dit en meer in de dertiende aflevering van Bridget & 'Friends'!
 • Trailer: Verliefd

  01:47
  Trailer: VerliefdJustine en Bridget zijn momenteel verliefd! En Clarice? Zij ook nog na 20 jaar relatie? Wat doet verliefdheid met je en zijn we het graag? Donderdag vanaf 14:00 uur te beluisteren via je favoriete podcast app!