Share

Blue & Johan Lindeberg

Lär känna Blue & Johan! Dotter och Far. Modell och Designer. Influencer och Entreprenör. New Yorkers och Svenskar. Johan Lindeberg är en ikon, med bolag som Diesel, J Lindeberg och BLK DNM i bagaget. Kreativ, passionsdriven och alltid på jakt efter...


Latest episode

 • #12 - Ambition vs Passion, NYC, Spiral..

  40:54
  Det går inte att stänga av !! Om att tvingas kontrollera sin kreativitet. Om skillnaden mellan ambition och passion. Och vad har hänt med Blue ? Har Stockholm slipat bort hennes New York kaxighet? .. och varför gråter hon hela tiden ?

More episodes

View all episodes

 • #11 - Pressure…

  34:39
  Blue söker sin egen identitet och vill hitta sin egen väg. Samtidigt så känner hon press av Johans passion. I det här avsnittet lättar Blue på några tankar hon har varit rädd för att säga… rädd för att det ska uppfattas fel… rädd för att såra.Johan tror på att enda vägen att bli fri är att vara sig själv, men kan man inspirera sitt barn utan att påverka?Varför vill föräldrar att sina barn ska bli bättre än de själva. Varför lever vissa föräldrar genom sina barn?
 • #10 - Backa Yakan!

  27:24
  Varför blir vi misstänksamma när människor bara vill hjälpa? Varför vågar vi inte korsa kulturella gränser och varför är vi så rädda för att mötas?Restaurang Yakan’s öppnar den 3 juni i Torekov! Men Kommunen har inte direkt underlättat resan dit. När det röda nymålade staketet skulle tvingas återställas till grått, var måttet rågat. Kvällsposten valde att göra ett heluppslag...Let’s start a movement! Skapa multikulturella ”melting pots ” - där vi bor! Låt mat, musik och skratt bli till lim som förenar oss och gör oss starkare!🌹Rose pour une Revolution !
 • #09 - Tamponger, poliser och framtiden...

  37:45
  Johan blir stoppad i dörren till studion vilket väcker minnen från West Palm Beach, då han blev nedbrottad av poliser för att han såg skum ut.Blues mensvärk å andra sidan väcker minnen till ett udda tampongbyte i västra Sahara.Sneak-peak in i Blues dagbok! 👀Men sist och absolut inte minst den stora frågan: - -> ” Vad ska du bli när du blir stor? ”
 • #08 - Spirituality

  28:52
  Religon - av ondo eller godo?I det här avsnittet gräver vi djupt, inåt och ut i universum ...Vi får reda på varför Johan kallades för sektledaren, varför han har så svårt för julen och om en creepy fest Blue fastnade på.Och tillsist , lite av ett groundbreaking moment.Love is bigger than any god!
 • #07 - Johan öppnar upp!

  43:55
  Efter att ha suttit i dagar och skrivit på sin biografi har käkarna blivit stela och låst sig men Blue har nyckeln:)) Det är en ström av minnen som kommer ut och som blandas med reflektioner om Blues relation med pojkvännen Alex och om att bo i Sverige. Hur ska man INTE behandla sin svärson? Är Blues soffa en symbol för en längtan att landa i lugnet? Och varför känner sig Blue mer ”wholesome” i STHLM än i NYC? Vad håller på att hända med Johans internationella dotter !? 
 • #06 - Your questions answered!

  25:13
  Woo-hoo! Så roligt att så många har börjat lyssna på Blue & Johan podcast och frågorna har börjat strömma in ...Vad har Johan för relation med J.Lindeberg® idag? Hur är det att vara model 2021?Och vem är the OG-listener??Det här är det första Q&A avsnittet och med tanke på alla spännande frågor så blir det garanterat fler i framtiden ..