Share

cover art for BILSTIL #41 - F'ck / Marry / Kill

Wevo - BILSTIL

BILSTIL #41 - F'ck / Marry / Kill

Season 1, Ep. 41

Avsnitt 41 är här,

Hur bra kan ni era motorljud? Tror ni att ni kan slå oss? Vi lyssnar på motorljud och quizar.

Vi kör också en klassisk, F'ck Marry Kill med kända bilpersonligheter.

Lyssnarfråga: En E46 M3 GTR lookalike har letat sig in i DM och behöver tips och råd.

Let´s go!

More episodes

View all episodes

 • 49. BILSTIL #49 - Fransman vs. motorcykel

  57:40
  Länge sen nu.Efter många mil sammanfattar vi "sommaren" (läs regn).Calle har krockat med hojen, Robban har haft översvämning i Porschen, Jeppe har varit på Sjöbo marknad osv.Let´s go!
 • 48. BILSTIL #48 - QUIZa med oss

  47:45
  Det är dags för quiz. Skriv till oss hur många rätt ni fick. (inget ljug bah).Såklart går vi också igenom nya bilköp Overland Adventure Expo osv.Glöm inte Däck&DJ, Lördag 3 Juni.
 • 47. BILSTIL #47 - Bruksa en gammal bil?

  33:05
  Veckans uppgift, Vi måste bruksa en "gammal" bil. Den måste vara minst 20år gammal, den måste klara alla vardagliga uppgifter och komfort. Vem tror ni klarar sig längst bekymmersfritt? Och vem gjorde det sämsta valet? Vad tycker AI?Budgeten är max 45k. Kan någon hävda att bilen någon gång kommer hamna i ett läge där den kostar mer att reparera än vad den är värd blir man diskad. Klarar mig sig till döden får man bonuspoäng.
 • 46. BILSTIL #46 - ELMIA 2023

  53:25
  ljudet är fckd up! Ska försöka fixa!Hur gick det egentligen på Elmia?Vi tog med oss en Mini Countryman, en Porsche Taycan och en Ford Ranger Raptor till Jönköping för att visa fälgar.Bland annat så skickar vi en engelsman till A6 för att uppleva svensk raggarkultur, våran belgiska kompis hade bokat våran utställningsyta i "raggarhallen" (Hall D) och Robban är lite gubbtjurig över utställnings bilarnas finish och tycker det var bättre förr.Ni får lyssna helt enkelt för att höra storyn om Custom Motor Show 2023.VLOG kommer på youtube.
 • 45. BILSTIL #45 - Rickard Ivars (gästavsnitt)

  01:09:49
  Favoriten Rickard Ivars gästar oss i studion, dorifto, hästbenet, pjäxan osv.Kungen av att växla H-mönstrat, ryktet säger att han är snabbare än en F1 växellåda.Vi går igenom Rickards bilhistoria fram till idag. Här finns det gott om historier.Rickard har testat det mesta inom bilhobbyn. Streetrace, dragrace, drifting, gatebil, bredsladd.Det här får ni inte missa.
 • 44. BILSTIL #44 - VIOLENT CLIQUE (gästavsnitt)

  57:24
  Avsnitt #44 Vi snackar med Juhani grundare av bilklubben Violent Clique.Det visar sig att det finns mängder av storys att berätta i historien om Violent Clique.Hör om hur man valsar en bil med en telefonkatalog, kärringstop i Belgien, hoppande lowriders och massa mer.Följ och stalka @vlnt021 på insta för mer inspiration.
 • 43. BILSTIL #43 - Adam Myllylä / Kul på hjul (gästavsnitt)

  01:04:06
  YoutubeLEGENDEN Adam Myllylä också känd som ”Kul på hjul” @amyllylae i studion.Adam jobbar heltid med sin youtube kanal.Vi pratar om Adams resa till 100k prenumeranter. Men också bilminnen, näthat, kändisskap, rövarhistorier och framtiden.In och lyssna nu, länk i bio.Ni hittar Adams kanal här, https://www.youtube.com/@KulPaHjul
 • 42. BILSTIL #42 - Karel's M4 DTM funkar? (gästavsnitt)

  50:22
  Karel är tillbaka i studion och berättar mer om sin BMW M4 "DTM" hur går det med projektet?Funkar den nu? Vad har hänt sen sist? Vad är planen för 2023?Världens nördigaste och eventuellt snabbaste BMW, & vi älskar det!Följ Karel @karel_s_motorsport