Share

Bathinas skilda möten

I Bathina – en podcast träffar Bathina Philipson extremt framgångsrika individer och vänner som alla har starka historier att berätta. Bathina leder med hjärtliga men filterlösa frågor som tvingar gästen till ärliga och raka svar.


Latest episode

 • Beata Kull

  56:45
  Beata Kull är en svensk samhällsentreprenör som grundat Stiftelsen Lärargalan, en årlig galakväll som delar ut priser till framstående lärare. Tidigare år har 45 000 elever nominerat sina lärare till Lärargalans priser.

More episodes

View all episodes

 • Pischa Strindstedt

  43:22
  Pischa Strindstedt är en hälsocoach som bland annat synts i programmet Biggest Loser. Nu ska hon programleda ett tävlingsprogram på TV
 • Mark Levengood

  01:07:17
  Mark Levengood är född i USA och uppvuxen i Finland. Idag är han bland annat verksam som skribent, programledare, föreläsare, konferencier och UNICEF-ambassadör. Han flyttade till Sverige i slutet av 80-talet för att studera. Mark har varit programledare för Melodifestivalen 2003 och 2005, samt Vi i Femman. Fyra gånger har han också varit Sommarvärd i Sveriges Radio. 
 • Fredrik Robertsson

  54:22
  Fredrik Robertson är en Influenser inom high fashion ovh dessutom gift med ägaren av Björn Axén och har jobbat inom Fashion sedan ungdomen. Han är självklar på varje METgala och alla fashionweeks runt om i världen. Har alltid unika kreationer av de stora modeskaparna skapade för honom.
 • Linda Hallberg

  46:36
  Linda Hallberg är en Influenser, mekeup och hårartist med fokus på skönhet: www.instagram.com/lindahallberg
 • Shanthi Rydwall-Menon

  40:33
  Shanthi Rydwall Menon är en svensk ståupp-komiker, skådespelare och imitatör känd från Parlamentet och Mumbo Jumbo
 • Mikael Lindnord

  58:45
  Mikael Lindnord är en svensk före detta multisportare. Han är även författare, föreläsare och entreprenör.