Bathinas skilda möten

Share

Daniel Riley

Daniel Riley är en svensk kameraman och youtubare. Han tog emot pris som Årets Fotograf 2015 efter att ha stått bakom kameran vid inspelning av bland annat Melodifestivalen, Idol, Svenska Hollywoodfruar och Nyhetsmorgon.

More Episodes

 • Pernilla Wahlgren

  01:02:34
  Pernilla Wahlgren är nog känd för de flesta svenskar. Från att hon slog iogenom i melodifestivalen som 17-åring till att hon nu kliver upp som programledare för Allsång på Skansen har hon stått på massor av scener och gjort massor med saker i showbiz. Inte minst den oerhört populära TV-serien Wahlgrens värld och podden Wahlgren och Wistam.
 • Tony Irving

  57:44
  Tony Irving är den brittiske tävlingsdansaren som nu suttit 17 år i Lets Dance Juryn i TV4.
 • Thomas Sjöberg och Anders Nyström

  51:55
  Thomas Sjöberg och Anders Nyström på Current Affairs började titta på hur Allra-skandalen framställdes i svensk media och ju längre in i historien de kom dessto mer konstigheter framträdde. Resultatet blev en podd som heter En perfekt storm, den okända historien om allra skandalen. Hos Bathina berättar de både om podden och om skandalen.
 • Tobias Karlsson och Magdalena Forsberg

  45:06
  Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson möttes när Tobias ringdes in till Lets Dance för att ta över Magdalena. Efter programmet höll vänskapen i sig och de har nu gett ut en bok som heter Hitta motivationen: genom livets toppar och dalar.
 • Anders Lundin

  01:01:33
  Anders Lundin är artist, skådespelare, komiker, textförfattare och inte minst programledare för TV-program som Allsång på Skansen, Melodifestivalen, Robinson och Allt för Sverige.
 • Janne Josefsson

  58:47
  Janne Josefsson är en grävande journalist som jobbat länge på SVTs Uppdrag Granskning nu skriver han även krönikor och har en podd.
 • Caroline Winberg

  54:12
  Caroline WInberg blev modell väldigt ung och har jobbat med alla de största och varit programledare i Top Model.
 • Ellinor Bjurström

  58:04
   Ellinor Bjurström är en influencer som blev känd genom sin medverkan i svenska Top Model 2014 där hon tog hem andraplatsen. Hon vann också tittarnas hjärta när hon pratade om sin hudsjukdom psoriasis. 
 • Johan Jureskog

  46:49
  Johan Jureskog är en svensk kock och restaurangägare. Han äger och driver restaurangen AG, som framförallt är inriktad på kötträtter. Just nu har han varit aktuell i och med sin medverkan i Let's Dance.