Share

BaraBen-Podden

Savage superhets i poddformat från BaraBen.com.


Latest episode

 • 50. BaraBen-Podden episod 50: Killgissning

  01:37:44
  Podden firar 50 avsnitt och panelen består denna gång av BaraBen-profilerna Antonijo Matanovic, Christian Olsson och Daniel Andrén. Vi pratar bland annat om ämnen som: KillgissningarSilly SeasonBantningNFLStahre till landslaget! Och mycket mer i ett avsnitt som är 90 minuter + nästan 9 (!) minuter tilläggstid på det! Valuta för pen...eh, nej just det.Tack för att du lyssnar!

More episodes

View all episodes

 • 49. BaraBen-Podden episod 49: Vårstädning

  01:56:50
  BaraBenPodden är tillbaka och så är även Christian Olsson, Antonijo Matanovic och Daniel Andrén. Panelen pratar om vårstädningen som det skrevs om i Sportbladet. Vi pratar också om:KontraktSportchefsrollenHöstens knallSilly seasonTråkiga FrankfurtAntonijo försöker komma på vilken seriefigur han gillar bäst, Daniel väljer Batman och Christian håller Marvel högst. Allt det och mycket, mycket mer!
 • BaraBen-Podden episod 48: Knallen som passerade förbi

  01:18:35
  BaraBen-Podden är tillbaka med Antonijo Matanovic som stressat hela vägen från Schlätta och Daniel Andrén som ska stressa hela vägen från Schlätta på lördag. I dagens avsnitt behandlar vi: En kortare hockeyanekdot Damlagets framfartElfsborg bortaTaktik SpelidéErik Sorga och Oskar VilhelmssonVilken spelare från ett annat lag vill panelen se i Blåvitt? Har spelarna kul på jobbet? Och mycket mer. Tack för att du lyssnar!
 • 47. BaraBen-Podden episod 47: Stigs resekvitton

  01:35:03
  Antonijo Matanovic, Christian Olsson och Daniel Andrén har lagt vantarna på utrustning och ses således fysiskt. Det blev ett kärt återseende och pratet innehöll högt och lågt. Avsnitt 47 innehåller:Gnaget borta - var fanns energin? Vad är det för fel på offensiven? Hosam Aiesh har stämplat ut. Presterar Blåvitt enligt panelens förväntningar?Tobias SanaHarmoniGrisa mot grisenBärsKen Ring och Stig Thorbjørnsen Det och en hel del annat. Tack för att du lyssnar!
 • 46. BaraBen-Podden episod 46: "Usel form kan inte peta honom"

  53:06
  BaraBenPodden är tillbaka med Christian Olsson och Daniel Andrén vid rodret. I avsnittet avhandlas: Djurgården hemmaMalmö bortaErik Sorga, Kevin Yakob och Filip Ambroz - Vem ska sitta på bänken?Vilhelmsson eller Norlin i startelvan?Svanström och MatanovicKalmar bortaOch en del annat! Tack för att du lyssnar!
 • BaraBen-Podden episod 45: "Fyll bänken med akademispelare" - med Markus Wulcan

  01:11:26
  Christian Olsson och Daniel Andrén får finbesök av GT:s Markus Wulcan. Markus får berätta om sitt jobb och vad GT fokuserar på i år, naturligtvis Blåvitt (och Frölunda HC). Dagens avsnitt avhandlar: Matchen mot Helsingborg. Kommande match mot BK Häcken. Har Stahre en svart bok? LundellVad skulle Wulcan göra som ordförande för IFK Göteborg? Släpp loss juniorerna! Håkan Mild och den nya organisationen. Och en del annat...Tack för att du lyssnar!
 • 44. BaraBen-Podden episod 44: "Guidetti, en fattigmans Engvall."

  01:13:46
  Mats Gren är tillbaka i panelen tillsammans med Christian Olsson, Antonijo Matanovic och Daniel Andrén.Panelen ger er sin topp 5 för årets Allsvenska. Dessutom koras de stora förlorarna. Vi diskuterar trender och talanger. Hur är det med den där spelidén? Mats Gren ser inte riktigt vad Stahre vill med Blåvitt. Matanovic lägger ut texten om vad som krävs för att Blåvitt ska kunna bygga en egen arena. Dessutom svarar Gren på lyssnarfrågor. Väl mött!