Share

cover art for Bak rattet med Kristine Arntzen

Bak Rattet

Bak rattet med Kristine Arntzen

Season 4, Ep. 6

Radiohost og programleder Kristine Artnzen er dagens gjest! Kristine er fersk i trafikken og har ikke hatt lappen mer enn et halvår. Hun har likevel rukket å pådra seg en fartsbot og kantkjørt felger. Likevel fikk hun låne manager David Eriksens Porsche, en tur som heller ikke gikk smertefritt.

More episodes

View all episodes

 • 15. Bak rattet med Amalie Olsen

  40:06
  Youtuber og influencerAmalie Olsen kommer fra en over gjennomsnittet bilinteressert familie, med en far som driver dekkbutikk og en lillebror som driver med bilcross. Selv trives hun best i en beskjeden, men trygg og god Toyota.
 • 14. Bak rattet med Snorre Monson

  35:00
  Komiker Snorre Monson vurderer seg selv som en åtter i trafikken, til tross for at han bare har hatt lappen i noen få uker. Han har nemlig helt nylig blitt bilfrelst og forteller en mildt sagt upassende opplevelse med kjørelæreren.
 • 13. Bak rattet med Dennis Hauger

  58:36
  Dennis Hauger er et av de største førertalentene i Norge noensinne. Han har vunnet i Formel 3 og kjører for øyeblikket i Formel 2. Dennis deler hvordan det er å drive med en sport der man kun opererer på 'første divisjons'-nivå, og hvor marginene for å bli best er mikroskopiske.
 • 12. Bak rattet med Anine Olsen

  45:00
  Podkaster og påvirker Anine Olsen er gjest i dagens episode. Med en svært bilinteressert far ble det Top Gear og Formel 1 i stedet for barne-TV i oppveksten. Til tross for ekstremt mye øvelseskjøring klarte hun likevel å miste førerkortet så tidlig som i prøveperioden og fikk i tillegg en bot som var så høy at hun vurderte fengsel for å slippe å betale.
 • 11. Bak rattet med Frank Kjosås

  53:48
  Frank Kjosås ville vært biljournalist hvis han skulle blitt noe annet enn skuespiller. Da Frank var 16 år gammel, trente han på lukeparkering mens de andre ungdommene trente fotball, og den første bilen han eide var en Peugeot 206 - som stoppet hver gang han kjørte inn i en tunnel.
 • 10. Bak rattet med Ronnie Krabberød

  50:51
  Ronnie Krabberød startet sitt eget bilblad bare 22 år gammel. Et blad som har vært med å forme manges bilinteresse i det ganske land. Han er et soleklart bensinhode og sitter på en haug av gode historier fra en tid hvor alt var lovlig, så lenge det ikke ble oppdaget.
 • 9. Bak rattet med Erlend Osnes

  57:42
  Dere spurte, og vi svarte. Erlend Osnes har fått på seg ny hatt og inntatt gjesteplassen. I dag svarer han på alle spørsmål Stein stiller. Hør om en tur hjem fra Svergie med reservejul på bilen, og hvorfor Erlend sammenligner seg selv med en veskehund som bjeffer, men ikke biter.
 • 8. Bak rattet med Christina Dobloug

  55:10
  Stuntsjåfør Christina Dobloug er dagens gjest. Hun har bokstavelig talt vokst opp på en racerbane og kjører fra troll i Oslo sentrum på film. Likevel vurderer hun seg selv som en helt gjennomsnittlig god sjåfør i trafikken.
 • 7. Bak rattet med Nils Wærstad

  53:20
  Dagens gjest er TV-personlighet og programskaper Nils Wærstad. Han hevder selv at han er en av de beste sjåførene på veien til enhver tid, er en ekstremt dårlig passasjer og tar road rage til et nytt nivå.