Share

cover art for Bak rattet med Henrik Schatvet

Bak Rattet

Bak rattet med Henrik Schatvet

Season 4, Ep. 5

TikToker og komiker Henrik Schatvet er på besøk. Henrik er over gjennomsnittet var på fotgjengere. Han innrømmer også at han har prestert å kjøre feil vei i rundkjøringen en gang. Tross sin unge alder er det klart Henrik har hatt mye uflaks som sjåfør. Hør også hvorfor helgeturen på hytta ble en uforventet våt affære.

More episodes

View all episodes

 • 17. Det beste fra Bak Rattet

  34:00
  Året og sesongen går mot en slutt, og i den anledning har Stein plukket ut noen høydepunkter fra tidligere episoder. Du får et gjenhør med gøyale gjester som André Jerman, Anine Olsen, Frank Kjosås, Sofie Frøysaa og Frank Løke. Her bys det på alt fra road rage til snøkaos i bil, og en haug med andre morsomme og fine historier.
 • 16. Bak rattet med Dennis Siva

  49:25
  TV-profil Dennis Siva anser ikke seg selv som et bensinhode, selv om han åpenbart er det. Han har vært på mange bilferier, innrømmer at han liker å mekke og etter en nær-døden-opplevelse i møte med en trailer, bruker han nå bilbelte religiøst.
 • 15. Bak rattet med Amalie Olsen

  40:06
  Youtuber og influencerAmalie Olsen kommer fra en over gjennomsnittet bilinteressert familie, med en far som driver dekkbutikk og en lillebror som driver med bilcross. Selv trives hun best i en beskjeden, men trygg og god Toyota.
 • 14. Bak rattet med Snorre Monson

  35:00
  Komiker Snorre Monson vurderer seg selv som en åtter i trafikken, til tross for at han bare har hatt lappen i noen få uker. Han har nemlig helt nylig blitt bilfrelst og forteller en mildt sagt upassende opplevelse med kjørelæreren.
 • 13. Bak rattet med Dennis Hauger

  58:36
  Dennis Hauger er et av de største førertalentene i Norge noensinne. Han har vunnet i Formel 3 og kjører for øyeblikket i Formel 2. Dennis deler hvordan det er å drive med en sport der man kun opererer på 'første divisjons'-nivå, og hvor marginene for å bli best er mikroskopiske.
 • 12. Bak rattet med Anine Olsen

  45:00
  Podkaster og påvirker Anine Olsen er gjest i dagens episode. Med en svært bilinteressert far ble det Top Gear og Formel 1 i stedet for barne-TV i oppveksten. Til tross for ekstremt mye øvelseskjøring klarte hun likevel å miste førerkortet så tidlig som i prøveperioden og fikk i tillegg en bot som var så høy at hun vurderte fengsel for å slippe å betale.
 • 11. Bak rattet med Frank Kjosås

  53:48
  Frank Kjosås ville vært biljournalist hvis han skulle blitt noe annet enn skuespiller. Da Frank var 16 år gammel, trente han på lukeparkering mens de andre ungdommene trente fotball, og den første bilen han eide var en Peugeot 206 - som stoppet hver gang han kjørte inn i en tunnel.
 • 10. Bak rattet med Ronnie Krabberød

  50:51
  Ronnie Krabberød startet sitt eget bilblad bare 22 år gammel. Et blad som har vært med å forme manges bilinteresse i det ganske land. Han er et soleklart bensinhode og sitter på en haug av gode historier fra en tid hvor alt var lovlig, så lenge det ikke ble oppdaget.
 • 9. Bak rattet med Erlend Osnes

  57:42
  Dere spurte, og vi svarte. Erlend Osnes har fått på seg ny hatt og inntatt gjesteplassen. I dag svarer han på alle spørsmål Stein stiller. Hør om en tur hjem fra Svergie med reservejul på bilen, og hvorfor Erlend sammenligner seg selv med en veskehund som bjeffer, men ikke biter.