Share

cover art for Bak Rattet med Harald Frigstad

Bak Rattet

Bak Rattet med Harald Frigstad

Season 2, Ep. 40

Dagens gjest startet bilkarrieren med å ta full service på morens bil - da var han bare 16 år. Andre barn samlet på bilkort eller bilbrosjyrer, men Harald Frigstad samlet på prislister. Interessen for bil har Harald tatt med seg inn i jobben som konsernsjef i Bertel O. Steen, og i denne episoden gir han oss et innblikk i bilbransjen, hva som skjer framover og ikke minst snakker han om den viktige rollen bilen har i samfunnet. 

More episodes

View all episodes

 • 5. Bak rattet med Henrik Schatvet

  50:38
  TikToker og komiker Henrik Schatvet er på besøk. Henrik er over gjennomsnittet var på fotgjengere. Han innrømmer også at han har prestert å kjøre feil vei i rundkjøringen en gang. Tross sin unge alder er det klart Henrik har hatt mye uflaks som sjåfør. Hør også hvorfor helgeturen på hytta ble en uforventet våt affære.
 • 6. Bak rattet med Kristine Arntzen

  42:55
  Radiohost og programleder Kristine Artnzen er dagens gjest! Kristine er fersk i trafikken og har ikke hatt lappen mer enn et halvår. Hun har likevel rukket å pådra seg en fartsbot og kantkjørt felger. Likevel fikk hun låne manager David Eriksens Porsche, en tur som heller ikke gikk smertefritt.
 • 5. Bak rattet med Kris Rifa

  51:46
  Biljournalist og youtuber Kris Rifa er dagens gjest. Kris har vært glad i bil siden før han kan huske. I dag forteller han historien om hvordan YouTube-kanalen gikk fra hobby til levebrød. Kris sitter på mye kunnskap omkring bil og slår et slag for el-bilen.
 • 4. Bak rattet med Sofie Frøysaa

  41:57
  I dag er skuespiller og samfunnsdebattant Sofie Frøysaa gjest. Sofie er ingen bilentusiast, men har en kjæreste som er det og tilbringer derfor store deler av sommeren på veien. I dag forteller hun om camper livet hun gikk fra å ikke like til å elske. Med utallige timer på veien hver sommer har Sofie også utallige bilhistorier på lur.
 • 4. Bak rattet med Frank Løke

  51:44
  I dag er det tidligere håndballspiller og eventyrer Frank Løke som er på besøk. Frank deler av ville historier fra livet, klatringen og det å leve et liv på kanten. For det er ikke bare klatringen som er ekstrem, Frank forteller og om en rekke utfordringer han har møtt på, på veien dit.
 • 2. Bak rattet med Hedda Hosås

  44:53
  I dag er det racerbilsjåfør Hedda Hosås som er gjest. Ikke bare er Hedda god til å kjøre bil, men hun er også rå på det mekaniske og vil helst klare alt selv! Tross sin unge alder har Hedda opplevd mye på veien allerede, i dag forteller hun blant annet om den gangen hun måtte rygge ut av et parkeringshus på sørlandet.
 • 1. Bak rattet med Simon Nitsche

  48:47
  I dag er programleder Simon Nitsche på besøk. Simon er vokst opp med en Tysk far som var bilimportør, og det har satt sitt preg på Simons bilinteresse for ikke å snakke om musikksmak. I dag kan han fortelle om et ganske spesielt forhold til bilen Citroën 2CV, og om første bilkjøpet som endte i pengesluk.
 • 52. Bak rattet forklarer: Bilnyheter

  12:43
  Hva kan vi forvente oss av de nye bilene som kommer fremover? David Kordahl Andersen fra Bil og motorbloggen gir oss en oppdatert liste over spennende nyheter på markdet.
 • 51. Bak rattet med Sven Bisgaard Sundet

  58:55
  I dag er det radiomann Sven Bisgaard Sundet som er gjest. Sven er delvis oppfostret i lastebilen til faren sin, som helt tydelig har satt preg på hans forhold til bil idag. Sven elsker lange bilturer, har ingen roadrage og forstår ikke helt poenget med å kjøre fort. I dag forteller Sven om rånekrigen i hjembyen Mandal og om hans korte karriere som kartleser.