Share

cover art for Bak rattet med Erik Follestad

Bak Rattet

Bak rattet med Erik Follestad

Season 3, Ep. 37

Tidligere ishockeyspiller og Tv-fjes Erik Follestad er dagens gjest! Erik er godt over gjennomsnittet bilinteressert og han er ærlig på sitt godt over gjennomsnittet road rage også, spesielt rettet mot fotgjengere. Erik innrømmer også at han har krasjet i et postkassestativ og stukket av etterpå. 

More episodes

View all episodes

 • 6. Bak rattet med Kristine Arntzen

  42:55
  Radiohost og programleder Kristine Artnzen er dagens gjest! Kristine er fersk i trafikken og har ikke hatt lappen mer enn et halvår. Hun har likevel rukket å pådra seg en fartsbot og kantkjørt felger. Likevel fikk hun låne manager David Eriksens Porsche, en tur som heller ikke gikk smertefritt.
 • 5. Bak rattet med Kris Rifa

  51:46
  Biljournalist og youtuber Kris Rifa er dagens gjest. Kris har vært glad i bil siden før han kan huske. I dag forteller han historien om hvordan YouTube-kanalen gikk fra hobby til levebrød. Kris sitter på mye kunnskap omkring bil og slår et slag for el-bilen.
 • 4. Bak rattet med Sofie Frøysaa

  41:57
  I dag er skuespiller og samfunnsdebattant Sofie Frøysaa gjest. Sofie er ingen bilentusiast, men har en kjæreste som er det og tilbringer derfor store deler av sommeren på veien. I dag forteller hun om camper livet hun gikk fra å ikke like til å elske. Med utallige timer på veien hver sommer har Sofie også utallige bilhistorier på lur.
 • 4. Bak rattet med Frank Løke

  51:44
  I dag er det tidligere håndballspiller og eventyrer Frank Løke som er på besøk. Frank deler av ville historier fra livet, klatringen og det å leve et liv på kanten. For det er ikke bare klatringen som er ekstrem, Frank forteller og om en rekke utfordringer han har møtt på, på veien dit.
 • 2. Bak rattet med Hedda Hosås

  44:53
  I dag er det racerbilsjåfør Hedda Hosås som er gjest. Ikke bare er Hedda god til å kjøre bil, men hun er også rå på det mekaniske og vil helst klare alt selv! Tross sin unge alder har Hedda opplevd mye på veien allerede, i dag forteller hun blant annet om den gangen hun måtte rygge ut av et parkeringshus på sørlandet.
 • 1. Bak rattet med Simon Nitsche

  48:47
  I dag er programleder Simon Nitsche på besøk. Simon er vokst opp med en Tysk far som var bilimportør, og det har satt sitt preg på Simons bilinteresse for ikke å snakke om musikksmak. I dag kan han fortelle om et ganske spesielt forhold til bilen Citroën 2CV, og om første bilkjøpet som endte i pengesluk.
 • 52. Bak rattet forklarer: Bilnyheter

  12:43
  Hva kan vi forvente oss av de nye bilene som kommer fremover? David Kordahl Andersen fra Bil og motorbloggen gir oss en oppdatert liste over spennende nyheter på markdet.
 • 51. Bak rattet med Sven Bisgaard Sundet

  58:55
  I dag er det radiomann Sven Bisgaard Sundet som er gjest. Sven er delvis oppfostret i lastebilen til faren sin, som helt tydelig har satt preg på hans forhold til bil idag. Sven elsker lange bilturer, har ingen roadrage og forstår ikke helt poenget med å kjøre fort. I dag forteller Sven om rånekrigen i hjembyen Mandal og om hans korte karriere som kartleser. 
 • 50. Bak rattet med André Jerman

  48:17
  Episodebeskrivelse: Standup-veteran og båtmann André Jerman er dagens gjest. En vaskeekte motorentusiast proppfull av gode historier. Som 12-åring lærte han å kjøre bil, samtidig kjøpte han sin første båt. Derfra var det bånn gass både på vann og på land, ikke engang politiet kunne ta ham igjen.