Bak fasaden med DJ & Rønne

 • 70. Episode 70 Ida Aall Gram

  33:49
  Hun hadde ingen planer om å forlate AF Gruppen, men da muligheten for å bli sjef i Aspelin Ramm kom, var Ida Aall Gram solgt. Den muligheten måtte hun bare ta. Nå jakter hun nye prosjekter i et tøft marked, og det skal helst være store og komplekse prosjekter som gjør at Aspelin Ramm får maks uttelling for kompetansen. Når Ida ikke jobber med spennende utviklingsprosjekter, koser hun seg på hytta med familien, og da snakker vi storfamilien.
 • 69. Episode 69 Anders Langtind

  53:50
  Han er en av Norges beste meglere og gleder seg like mye over salg av en toroms leilighet på Sagene til 2,9 millioner som når han selger en Bygdøy-perle for over 200 millioner.Men det var ikke like gøy da Anders Langtind i Privatmegleren Ullevål leste forsiden på Finansavisen om «stjernemegler saksøkt for 337 millioner».– Det var skikkelig tøft, sier Langtind.Han koser seg stort når han er på en av sine mange turer med laksefiske, har engasjert seg i hjelpearbeidet til Ukraina og advarer mot følgene av at en rekke store boligutleiere nå selger unna enkeltleiligheter i stor skala.
 • 68. Episode 68 Hans R. Holdener

  42:31
  Han syklet hjem fra Sveits da han hoppet av kokkestudiene som ungdom. Siden har Hans R. Holdener slått seg opp som en stor kapitalforvalter med ca. 23 milliarder kroner under forvaltning i sveitsisk eiendom. Nå er han stor fan av mange av de tingene han ikke likte med sveitsisk kultur som tenåring og skryter hemningsløst over hvordan sveitsiske kanoner bryr seg om innbyggerne sine.I Norge har Holdener vært sentral i å utvikle gondolbanen i Åndalsnes, han hyller klassisk arkitektur på Frogner og han har fortsatt kvalitetsskoene som han kjøpte seg i ungdommen.
 • 67. Episode 67 Kristen Rikter-Svendsen

  33:14
  Han har vært med på å utvikle og selge 8.000 nye boliger over 25 år i Profier. Med kallenavnet Silverfox, har Kristen Rikter-Svendsen vært vitne til en enorm utvikling i både bransjen og hos kundene. Nå har han hoppet av Profier for å gi råd til boligutviklere, og han tror det kommer en del bra dealer fremover som man kan ta tak i.– Men akkurat nå tror jeg tålmodighet er en bra ting, sier Rikter-Svendsen, som samtidig tror trenden med at akkumulert boligformue vil trumfe alt annet, kommer til å vedvare og kanskje bli sterkere.
 • 66. Episode 66 Sigmund Aas

  38:19
  Han var ferdig utdannet jurist i et krevende arbeidsmarked i 2002, og skulle bare innom eiendomsbransjen en kort periode gjennom en salgsjobb i Estate Media. Men fikk smaken på bransjen som har de hyggeligste folkene og gikk sammen med Christian Lorange for å starte opp det som nå er Arealpartner. Sigmund Aas er opptatt av tall, liker ikke å innrømme at han er jålete og elsker lange sykkelturer. Han mener Norges Bank gjør store feil med sine renteøkninger og frykter at boligmarkedet blir mørkt i 2024 dersom ikke renten kommer ned mye og raskt.
 • 65. Episode 65 Sjur Christian Monsen

  29:29
  Forretningsutvikler og markedsdirektør Sjur Christian Monsen i Smedvig Eiendom har fylt opp store sentrumseiendommer med leietakere fra olje, rigg og bank og finans.– Jeg merker at en del selskaper flytter til sentrum nå, sier Monsen.Han mener Stavanger-markedet, som lå nede i flere år, ikke har hatt den samme champagne-stemningen som i Oslo og derfor er godt rustet for mer urolige tider.Når han skal slappe av, drar han på hytta, som hele Stavanger ble kjent med gjennom en åtte siders «hjemme hos»-reportasje i Stavanger Aftenblad. Da ble det litt tyn fra venner og kjente, innrømmer han.
 • 64. Episode 64 Ivar Koteng

  26:40
  Han startet egen entreprenørvirksomhet som 18-åring, men oppdaget kjapt eiendom passet bedre. Siden har Ivar Koteng bygd opp et stort Trondheim-basert eiendomseventyr ved å kjøpe eiendommer som få ville ha til lave priser. Han mener de som er smarte bruker for mye tid i regnearkene og kommer for sent inn i sykelen, og har flere ganger sagt at det kan være en fordel å være dum når man driver med eiendom.Det ble mye støy mot slutten av Ivar Kotengs periode som styreleder i Rosenborg, og han er ikke imponer over kommentatorene i pressen.– De er blitt Norges vismenn der de på en lettvint måte analyserer situasjonen, sier Koteng.
 • 63. Episode 63 Ingrid Elisabeth Moe

  26:12
  Hun har ikke planlagt noe karriereløp i eiendomsbransjen, men Ingrid Elisabeth Moe har hoppet på alle utfordringene hun har fått. – Man må jo være litt gutt da og ikke tenke at «å nei shit, dette kan ikke jeg og det kan jeg ikke prøve meg på», sier Moe, som startet i bank, og var innom journalistikken før hun ble analytiker, megler og deretter utleiesjef.Nå er hun adm. direktør i Braathen Eiendom, som sitter på noen av de råeste eiendommene i Bjørvika og Vika i Oslo sentrum.
 • 62. Episode 62 Lars Even Moe

  29:59
  Han var med og startet det første eiendomsfondet i Norge allerede i 2003 og har jobbet i UNION Eiendomskapital i snart 20 år. Lars Even Moe har vært med på det meste av opp- og nedturer i eiendomsbransjen, blant annet salget av UNION til islandske Glitnir rett før finanskrisen og tilbakekjøpet til en brøkdel av prisen kort tid etterpå. Men det som gir Lars Even Moe virkelig ro, er når han spiller eller hører på musikk. Samtidig får han et kick av å vedde på fotballaget Liverpool og jaktturene med UNION-partnerne Bjørn Henningsen og Øystein Landvik.
loading...