Share

Avslappningspodden

Andning, avslappning och guidade meditationer.

En podd med guidade meditationer, andnings & avslappningsövningar. Övningarna hjälper dig att hitta ditt inre lugn, minska din stress, öka ditt välmående och förbättra din sömn. Lyssna, checka ut från omvärlden och check
12/2/2021

50. Mindfulness i nuet

I veckans avsnitt bjuder Avslappningspodden dig på en skön och grundande mindfulnessövning som du kan göra när som helst under dagen. Så gör dig bekväm, tryck play, så börjar vi!Lyssna här:https://jennysjobergyoga.podbean.com/Avslappningspodden presenteras även denna vecka i samarbete med Cosmopharma Swedenwww.cosmopharma.seCosmopharma säljer svensktillverkad, klimatsmart och vegansk hudvård framtagen för att passa alla hydtyper, även den mest känsliga.Fram till den 20/12 får du 20 % rabatt på allt i julshopen hos Cosmopharma med rabattkoden "yogajenny20".I julshopen hittar du julpaket som är den perfekta gå-bortpresenten vid glöggpartyt eller som julklapp till din vän, familjemedlem, jobbarkompis eller varför inte till dig själv!'Ta hand om din hud i den torra vinterluften!Besök Cosmopharmas julshop här:https://www.cosmopharmas.com/julshopenGlöm inte rabattkoden "yogajenny20"Glöm inte heller att besöka YOGA DAILY App & Video https://app.yogajenny.se och prova medlemstjänsten YOGA DAILY Video gratis i två veckor. Ta del av erbjudandet här: https://mailchi.mp/11693eae7f09/yogadailyvideoVarmt välkommen till veckans avsnitt!Länk till YOGA DAILY Appenhttps://app.yogajenny.seHemsida:www.yogajenny.seGå med i min facebookgrupp via denna länk:https://www.facebook.com/groups/244569194351117/Glöm inte att prenumerera på podden, följa den på instagram @avslappningspodden och dela den till dina vänner!TACK för att just Du lyssnar!
12/1/2021

49. Bra start på dagen med affirmationsmeditation!

I veckans avsnitt gör vi en morgonmeditation med affirmationen som ska göra oss redo för en bra dag! Sitt, ligg, stå eller gå, så börjar vi!Veckans avsnitt presenteras i samarbete med Cosmopharma Swedenwww.cosmopharma.se som tillverkar och säljer svensktillverkad, klimatsmart och vegans hudvård framtagen för att passa alla hydtyper, även den mest känsliga.Fram till den 20/12 får alla Avslappningspoddens lyssnare 20 % rabatt på allt i julshopen hos Cosmopharma med rabattkoden "yogajenny20".I julshopen hittar du julpaket som är den perfekta gå-bortpresenten vid glöggpartyt eller som julklapp till din vän, familjemedlem, jobbarkompis eller varför inte till dig själv!Ta hand om din hud i den torra vinterluften. Besök Cosmopharmas julshop här: https://www.cosmopharmas.com/julshopenKom ihåg rabattkoden "yogajenny20"----------------------------------Glöm inte heller att besöka YOGA DAILY App & Video https://app.yogajenny.se och prova medlemstjänsten YOGA DAILY Video gratis i två veckor. Ta del av erbjudandet här: https://mailchi.mp/11693eae7f09/yogadailyvideoVarmt välkommen till veckans avsnitt!Länk till YOGA DAILY Appenhttps://app.yogajenny.seWebbshopen hittar du på www.yogajenny.seHemsida:www.yogajenny.seGå med i min facebookgrupp via denna länk:https://www.facebook.com/groups/244569194351117/Glöm inte att prenumerera på podden, följa den på instagram @avslappningspodden och dela den till dina vänner!TACK för att just Du lyssnar!
11/18/2021

48. 1 2 3 ... Yoga nidra

I veckans avsnitt släpper vi taget och praktiserar Yoga nidra - yogisk medveten sömn. Välj om du gör övningen som en avslappning under dagen eller innan du ska sova.Veckans avsnitt presenteras i samarbete med Cosmopharma Swedenwww.cosmopharma.se som tillverkar och säljer svensktillverkad, klimatsmart och vegans hudvård framtagen för att passa alla hydtyper, även den mest känsliga.Fram till den 20/12 får alla Avslappningspoddens lyssnare 20 % rabatt på allt i julshopen hos Cosmopharma med rabattkoden "yogajenny20".I julshopen hittar du julpaket som är den perfekta gå-bortpresenten vid glöggpartyt eller som julklapp till din vän, familjemedlem, jobbarkompis eller varför inte till dig själv!Ta hand om din hud i den torra vinterluften. Besök Cosmopharmas julshop här: https://www.cosmopharmas.com/julshopenKom ihåg rabattkoden "yogajenny20"----------------------------------Glöm inte heller att besöka YOGA DAILY App & Video https://app.yogajenny.se och prova medlemstjänsten YOGA DAILY Video gratis i två veckor. Ta del av erbjudandet här: https://mailchi.mp/11693eae7f09/yogadailyvideoVarmt välkommen till veckans avsnitt!Länk till YOGA DAILY Appenhttps://app.yogajenny.seHemsida:www.yogajenny.seGå med i min facebookgrupp via denna länk:https://www.facebook.com/groups/244569194351117/Glöm inte att prenumerera på podden, följa den på instagram @avslappningspodden och dela den till dina vänner!TACK för att just Du lyssnar!