Share

cover art for Autismepraten episode 5 - Autisme og Sosial funksjon

Autismepraten

Autismepraten episode 5 - Autisme og Sosial funksjon

Season 1, Ep. 5

I denne episoden snakker vi om verdien av venner, hvordan gå på fest samt litt om dating og kjærester.


Har du spørsmål eller kommentarer send gjerne en epost til autismepraten@gmail.com.More episodes

View all episodes

 • 7. Autismepraten episode 7 - Å mestre livet som autist

  22:31
  I denne episoden snakker vi om hvor man kan få hjelp til å mestre livet samt verdien av tilrettelegging og hvilke rettigheter en autismediagnose gir.Har du spørsmål eller kommentarer send gjerne en epost til autismepraten@gmail.com.
 • 6. Autismepraten episode 6 - Autisme, Fleksibilitet og Rigidet

  17:15
  I denne episoden snakker vi om fleksibilitet og evnen til å tåle endringer. Vi drøfter forholdet mellom rigiditet, stress og utrygghet.Har du spørsmål eller kommentarer send gjerne en epost til autismepraten@gmail.com.
 • 4. Autismepraten episode 4 - Autisme og Kommunikasjon

  26:08
  I denne episoden snakker vi om vanlige kommunikasjonsvansker autister (og andre) møter i dagligdagse situasjoner.Har du spørsmål eller kommentarer send gjerne en epost til autismepraten@gmail.com.
 • 3. Autismepraten episode 3 - Autisme og Stress

  24:28
  I denne episoden snakker vi om stress. Hva er egentlig stress og hva er vanlige kilder til det? Hvordan kjenner man igjen stress?Har du spørsmål eller kommentarer send gjerne en epost til autismepraten@gmail.com.Link til stress skjema:https://docs.google.com/document/d/12E8xDDQE0CV2lsV7t-DEiQCyQpO8LA7I/edit?usp=sharing&ouid=116732391510432096196&rtpof=true&sd=true
 • 2. Autismepraten episode 2 - Autisme og Identitet

  16:24
  I denne episoden snakker vi om det å få autismediagnosen, maskering av vansker og identitet. Er man autist eller har man autisme?Har du spørsmål eller kommentarer send gjerne en epost til autismepraten@gmail.com.
 • 1. Autismepraten episode 1 - Hva er autisme?

  28:13
  I denne episoden drøfter vi noen myter om autisme, hva som er kjernevanskene i autisme og litt om årsak og forekomst.Har du spørsmål eller kommentarer send gjerne en epost til autismepraten@gmail.com.