Share

cover art for I hvilke farger ser vi verden?

Anticoach

I hvilke farger ser vi verden?

Ja.. Podcasten har stått opp igjen fra de døde! Snakker i dagens episode om hvordan alt vi ser, leser og hører fargelegger hvordan vi ser verden. Eller eventuelt tar bort all farge og nyanser.

More episodes

View all episodes

 • Håkon Leigland om Guttas Campus, lærerrollen, farsrollen etc

  01:10:30
  I dagens episode snakker jeg med Håkon Leigland. Han har 20 års fartstid som lærer i skolen. Han deltok som lærer i den NRK sendte dokumentarserien "Gutter på randen", hvor vi får følge skoletrøtte gutter som deltar på "Guttas Campus". Vi snakker selvsagt om "Guttas Campus". Men også om skolen generelt, utviklingen, sosiale medier, farsrollen osv. Takk til Bergen Lydstudio for etterarbeid på lyd.
 • Hva er det verste som kan skje?

  11:46
  I dagens episode skal du få høre mer om dette enkle, men utrolig viktige spørsmålet, Hva er det verste som kan skje? Hvor ofte står vi ikke i situasjoner hvor vi opplever mangel på kontroll eller kjenner på prestasjonspresset foran en oppgave vi skal gjøre? Og hva gjør vi da?For mer kontakt eller mer info om Anticaoch, besøk anticoach.noTakk til Bergen lydstudio for etterarbeid på lyd.
 • Du trenger ikke være den beste versjonen av deg selv

  11:53
  Vi kjenner alle uttrykket «å bli den beste versjonen av oss selv». Og det er noe fint og inspirerende og nærmest forlokkende å alltid kunne bli bedre. Optimalisere. Forbedre. Men det er også noe slitsomt og destruktivt med tanken på å skulle være den beste utgaven av oss selv. I dagens episode snakker jeg om hvorfor vi kan slippe litt taket i ideen om at vi skal være den beste utgaven av oss selv. Takk til Bergen lydstudio for etterarbeid på lyd.
 • Tre spørsmål alle mennesker lurer på

  21:34
  Når noen skriver at noe gjelder alle, bør man være skeptisk. Alle. Det er lett å si, men gjelder det egentlig alle? Langt i fra alltid. Men enkelte ting gjelder alle. I dagens episode snakker jeg om tre spørsmål som mennesket søker svar på i møte med andre.Takk til Bergen lydstudio for etterarbeid på lyd.
 • 10 meldinger du kan sende til noen som kan trenge støtte

  19:05
  I denne episoden snakker jeg om 10 enkle meldinger du kan sende som støtte til noen som trenger det. Vi tenker jo ofte på andre, men noen ganger trenger de tankene noen bein å gå på. De man tenker på trenger å vite at du tenker på dem. Takk til Bergen lydstudio for etterarbeid på lyd.
 • Jeg har ikke lagt ned podcasten altså

  16:38
  Jeg har ikke tatt podcasten av luften. Bare tatt en god pause. Men nå er det nytt år. Og ny episode. Jeg fikk en telefon i dag av en journalist i Bergensavisen som lurte på om jeg kunne være med i en sak om influensere i Bergen som er kristne. What!? Jeg visste ikke helt hva jeg skulle si.. Så jeg tenker høyt om dette. Også snakker jeg litt om de lommene eller stedene vi kan stikke oss bort uten å bli forstyrret. Takk til Bergen lydstudio for etterarbeid på lyd.
 • Spørsmål: Hvordan oppmuntre en deprimert venn?

  16:49
  I dagens episode svarer Andreas på spørsmål fra innsender. Hvordan oppmuntre en venn som er deprimert? Et litt vanskelig spørsmål, men Andreas tenker høyt og prøver å gi et godt svar til innsender. Har du spørsmål du ønsker besvart i podcasten? Gå inn på anticoach.no og send inn spørsmål.Episoden er gjort i samarbeid med Bergen Lydstudio.
 • Sorgens kapittel

  07:48
  Det har gått noen uker siden jeg sist la ut en episode. I dagens episode deler jeg litt om hva jeg er grunnen til dette. Noen ganger befinner man seg midt i sorgens kapittel og må ta en time out. Takk til Bergen Lydstudio for etterarbeid på lyd.