Share

cover art for Det stora boksläppet

Annas & Jennys författarliv

Det stora boksläppet

Season 1, Ep. 1

Anna och Jenny släpper ny podd och pratar om boksläpp, releasefester och att våga leva i nuet (inte alltid helt lätt). De bjuder även på veckans pepp och funderar över att de plötsligt blivit pinsamma ….

More episodes

View all episodes

 • 5. Personlig eller privat på Instagram?

  32:47
  Anna är nostalgisk i stugan, Jenny har varit i Portugal och konstaterar att svenskarna ligger i lä på läktaren. Hur mycket ska man egentligen dela med sig av på sociala medier och senaste trenden i bokvärlden. Tips på konton att följa och så bjuder vi på andra härliga sommartips.
 • 4. Debuten

  28:22
  Jenny har gjort debut i Nyhetsmorgon, Anna kan inte rätt namn på boken som hon påstår sig älska och har läst tusen gånger. Vi pratar om genren feelgood, behovet av hoppfulla slut och så ger vi boktips inför sommaren.
 • 3. Topplistehetsen

  35:09
  Anna har ålderskris, ingen vill äta jordgubbstårta med Jenny. Det är härliga sommarlovstider eller är det mest stressande? Vi avslöjar hur vi får idéer och inspiration till våra böcker och varför vi skriver om kvinnor som går sin egen väg. Och så pratar vi om det här med att snegla på andra …
 • 2. Svar på tal

  25:02
  Jenny har varit på ett chartreuse i Frankrike, Anna har flyttat hem sonen med hjälp av hot och så pratar vi om skrivprocessen – hur mycket ska man planera innan man börjar skriva, det är frågan … Vi diskuterar även en knivig lyssnarfråga och att glaset aldrig blir helt fullt.