Share

cover art for Store summer, seks skjermer og aksjemarkedet med Mathilde Nordby Jensen

Alsgaard & Olafsen

Store summer, seks skjermer og aksjemarkedet med Mathilde Nordby Jensen

Season 2, Ep. 33

Mathilde Nordby Jensen er trandingsjef i DNB Asset Management og den eneste kvinnen i Europa i sin stilling - en jobb hun fikk i en alder av 25 år. DNB Asset Management er en av de ledende kapitalforvalterne i Norden og Mathilde leder handler for flere milliarder kroner. Hvordan får man en jobb som denne? Hvilke egenskaper er viktige? Hva kan Helene og Thomas lære av Mathilde og har de eventuelt noe til felles?

More episodes

View all episodes

 • 10. - ikke sett folk i bås, ikke driv med det!

  01:04:45
  Gitarist i bandet Backstreet Girls, Hans Petter Baarli er dagens gjest. Hans Petter er også en god venn av Thomas og i dag snakkes det om inkludering og viktigheten av å ikke sette folk i bås. Thomas forteller hvordan han som den enstøingen han er aldri har følt seg utenfor på Backstreet girl konsert, et sted hvor alle er velkomne. Hans Petter forteller og hvordan det å oppleve utestenging selv har gjort han til en inkluderende fyr som ser noe godt i alle sånn de er.  
 • 9. - Jeg blåser i det, jeg bryr meg ikke

  49:39
  Helene føler nervesystemet er kjørt mens Thomas har tilbragt den siste tiden som hobbymaler på Helgelandskysten. I dag tar de en fot i bakken for å oppsummere den siste tiden bestående av alt fra sydentur, lunsjer i Paris og usikkerhet på hjemmebane til østers i Oslofjorden. Har du spørsmål til duoen - finn de på Instagram og spør i vei.
 • 8. - Hva er frihet?

  46:13
  I denne episoden får Helene og Thomas besøk av psykolog og forfatter Carina Carl. Thomas ønsker å eie mindre og få mer frihet, og Helene drømmer om et år på Bali med familien.
 • 7. - Åh herregud, jeg ble kvalm

  55:25
  Før Helene er på vei til en deilig sydenferie, møtes Thomas og Helene i studio for å svare på spørsmål, teste Helenes nye spalteidéer, finne vin til grillmat og litt annet diverse. Har du spørsmål til duoen - finn de på Instagram og spør i vei.
 • 6. - Det er derfor vi hater dere så intenst

  54:28
  Thomas og Helene forsøker å formidle det glade budskapet om fysisk aktivitet, men det funker ikke like bra på alle. Spesielt ikke på Niklas Baarli. Han ble derfor invitert til studio for å utforske om det er mulig å vekke bevegelsesglede i han og for å finne ut hvorfor han er så sint på folk som trener.
 • 5. - Kjør rant, Thomas

  49:02
  Helene og Thomas møtes i studio igjen - denne gangen for å snakke om musikk som trykker på tåreknappene, utseendefokus og rusdebatten.
 • 4. - Svar da, Bjørn!

  54:24
  Bjørn Eidsvåg er gjest i denne episoden av Alsgaard & Olafsen hvor Helene og Thomas ønsker å forstå mer om tro og religion.
 • 3. -Jeg har gått i baret, Thomas

  59:09
  Innholdsrik uke i Alsgaard & Olafsens liv. Helene har gått i baret og Thomas har oppsøkt Kari fra forrige episode og skapt overskrifter.
 • 2. - Jeg har med en gave til deg, Thomas

  55:24
  Gaven fra Helene til Thomas er klarsynte Kari Opsal. Thomas bruker ofte sin avdøde far som veileder - "hva ville pappa gjort"? Menn kan Kari få kontakt med Thomas' pappa, Per?