Share

Alsgaard & Olafsen


Latest episode

 • 10. - ikke sett folk i bås, ikke driv med det!

  01:04:45
  Gitarist i bandet Backstreet Girls, Hans Petter Baarli er dagens gjest. Hans Petter er også en god venn av Thomas og i dag snakkes det om inkludering og viktigheten av å ikke sette folk i bås. Thomas forteller hvordan han som den enstøingen han er aldri har følt seg utenfor på Backstreet girl konsert, et sted hvor alle er velkomne. Hans Petter forteller og hvordan det å oppleve utestenging selv har gjort han til en inkluderende fyr som ser noe godt i alle sånn de er.  

More episodes

View all episodes

 • 9. - Jeg blåser i det, jeg bryr meg ikke

  49:39
  Helene føler nervesystemet er kjørt mens Thomas har tilbragt den siste tiden som hobbymaler på Helgelandskysten. I dag tar de en fot i bakken for å oppsummere den siste tiden bestående av alt fra sydentur, lunsjer i Paris og usikkerhet på hjemmebane til østers i Oslofjorden. Har du spørsmål til duoen - finn de på Instagram og spør i vei.
 • 8. - Hva er frihet?

  46:13
  I denne episoden får Helene og Thomas besøk av psykolog og forfatter Carina Carl. Thomas ønsker å eie mindre og få mer frihet, og Helene drømmer om et år på Bali med familien.
 • 7. - Åh herregud, jeg ble kvalm

  55:25
  Før Helene er på vei til en deilig sydenferie, møtes Thomas og Helene i studio for å svare på spørsmål, teste Helenes nye spalteidéer, finne vin til grillmat og litt annet diverse. Har du spørsmål til duoen - finn de på Instagram og spør i vei.
 • 6. - Det er derfor vi hater dere så intenst

  54:28
  Thomas og Helene forsøker å formidle det glade budskapet om fysisk aktivitet, men det funker ikke like bra på alle. Spesielt ikke på Niklas Baarli. Han ble derfor invitert til studio for å utforske om det er mulig å vekke bevegelsesglede i han og for å finne ut hvorfor han er så sint på folk som trener.
 • 5. - Kjør rant, Thomas

  49:02
  Helene og Thomas møtes i studio igjen - denne gangen for å snakke om musikk som trykker på tåreknappene, utseendefokus og rusdebatten.
 • 4. - Svar da, Bjørn!

  54:24
  Bjørn Eidsvåg er gjest i denne episoden av Alsgaard & Olafsen hvor Helene og Thomas ønsker å forstå mer om tro og religion.