Share

cover art for Oskar Kihlborg

Alla andra dagar ska vi leva

Oskar Kihlborg

Alla andra dagar ska vi leva, är en podcast från Fonus, och ämnet är livet! I det här avsnittet möter du äventyraren och fotografen Oskar Kihlborg, som blev andre svensk att nå toppen av världens högsta berg, Mount Everest. Oskars nyfikenhet har bland annat tagit honom från Stockholm till Göteborg på en skateboard och gett honom ett infall att cykla hem till Sverige efter en semester i Italien. Även om äventyren kan bli dramatiska, så handlar livet för Oskar om att leva lite mer.

More episodes

View all episodes

 • Pia Alm- "begravningsentreprenören"

  50:44
  I det här avsnittet möter du Pia Alm, som de senaste 16 åren jobbat som begravningsentreprenör (eller som hon själv säger, rådgivare) på Fonus i Sundsvall. Vad är viktigt att tänka på? Välkommen till ett varmt samtal om en hel del praktiska små tips. Kan en människa gravsättas var som helst? Är det okej att ta med sig en mobiltelefon i kistan?
 • Anna Davidsson Bremborg

  55:03
  I det här avsnittet möter du Anna Davidsson Bremborg som är docent i religionssociologi, präst och författare. Vi pratar kring hennes forskning om död, begravning och minnen. Varför är ett avsked så viktigt? I sociala medier förekommer minnessidor & - videos.
 • Anna Mannheimer

  34:46
  Alla andra dagar ska vi leva, är en podcast från Fonus, och ämnet är livet! I det här avsnittet möter du radioprofilen, journalisten och underhållaren Anna Mannheimer, som tillsammans med sin man just nu är aktuell med föreställningen ”Döden, andra sidan är ni klara”. Vi pratar vitt och brett om livet. Som att upptäcka att urnan med aska blivit kvarglömd i bilen, att rika också skrapar triss-lotter och att man visst får fast man är ledsen.
 • Alla andra dagar ska vi leva

  01:03
  En dag ska vi dö, men alla andra dagar ska vi leva. Det är vad den här podden handlar om. Hur gör man egentligen? En podcast från Fonus.