Alex coachar en människa

Share

76: Hur kombinerar jag ansvar och frihet? - Alexander Kronlund

Ep. 76

Alexander Kronlund hälsar på hos Alex för att prata om ansvaret som småbarnsförälder och längtan efter frihet han hade som ung.

Det visar sig att han fick utstå både stryk och förnedring som barn. Något som han inte berättade för någon.

Hur hänger det ihop med att hitta en struktur för att fånga upp tappade delar av sig själv?

I den frågan visar det sig att det finns en dröm om en egen videopodd.

Ett kreativt projekt som samlat damm i flera år. För Alexander har inte berättat det för någon. Precis som med misshandeln i barndomen.

Men i den där kreativa drömmen kanske det finns den frihetskänsla han saknar.

Om han bara vågar dela med sig av sina behov, känslor och drömmar.


Du kan lära känna episodens gäst mer, här:


Vill du bli coachad? Då kan du anmäla dig genom att klicka på: Boka här på Alexander Holmberg & Vänner hemsida.


Vill du lära dig att coacha? Då kan du anmäla dig till Det Coachande Ledarskapet - Steg 1 som äger rum mer eller mindre en gång varje månad i Stockholm.


Har du gått Steg 1 och vill fördjupa dina kunskaper i coachande? Då kan du anmäla dig till Det Coachande Ledarskapet - Steg 2.


Vill du lära dig hantera drama och konflikter? Köp onlinekursen Dramamodellen!


Följ Alexander Holmberg & Vänner:

More Episodes

torsdag 27 april 2023

84: Min idé av framgång stämmer inte längre - Natali Noor

Ep. 84
Natali Noor hälsar på hos Alex för att prata om sin karriär som artist. Hon upptäckte musiken och visste vad hon ville göra med sitt liv redan när hon var sex år. Men idag upplever hon att hon har börjat tappa sin vision som artist. Hon vet inte riktigt vad hon vill göra längre. Hennes idé om vad framgång är har suddats ut. Samtidigt har hon lärt sig mer om vilka orättvisor det finns i världen. Inte minst genom sin mammas arbete som i flera år kämpat för den iranska befolkningens kamp mot regimen. Genom att använda sin röst för de som inte kan finns där kanske en ny vision. En vision som är bra mycket större än att bara gynna Natalis barndomsdröm. En vision där hennes konstnärskap kan göra skillnad på riktigt. Det är också framgång.Du kan lära känna episodens gäst mer, här:Natali Noor SpotifyNatali Noor Facebook pageNatali Noor InstagramVill du bli coachad? Då kan du anmäla dig genom att klicka på: Boka här på Alexander Holmberg & Vänner hemsida.Vill du lära dig att coacha? Då kan du anmäla dig till Det Coachande Ledarskapet - Steg 1 som äger rum mer eller mindre en gång varje månad i Stockholm.Har du gått Steg 1 och vill fördjupa dina kunskaper i coachande? Då kan du anmäla dig till Det Coachande Ledarskapet - Steg 2.Vill du lära dig hantera drama och konflikter? Köp onlinekursen Dramamodellen!Följ Alexander Holmberg & Vänner:HemsidaInstagramLinkedInFacebook