AKK OY VEY - JØDEPODDEN

Share

Fran Lebowitz i Oslo

Season 2, Ep. 17

I slutten av juni måned, like før sommerferien satte inn, var den legendariske Fran Lebowitz på besøk i Oslo. Fran er den New York baserte forfatteren og satirikeren med de skarpe observasjonene og den ennå skarpere tunga, og som i kraft av sitt kvinnelige kjønn, sin lesbiske legning og sin jødiske minoritetsbakgrunn nok ser verden med en rekke skråblikk. Gjennom Martin Scorsese samtaleserie med Fran på Netflix, har hun gjort seg kjent for et norsk publikum.

Denne kvelden i juni stilte Fran Lebowitz opp i Chateu Neuf for å tenke høyt om USA i dag, sammen med Brita Møystad Engseth, og for å svare på spørsmål fra salen. Sammen med Suzanne Aabel dro jeg for å høre hva Fran hadde å si, og etterpå tenkte vi høyt rundt opplevelsen. 


Om du liker Akk Oy Vey Jødepodden kan du trykke abonner i din foretrukne spiller. Da vil du motta beskjed om når neste episode blir publisert.  


Dersom du har spørsmål til Akk Oy Vey Jødepodden, eller vil bidra med innspill og ideer, send en mail til post@jodepodden.no


Akk Oy Vey - Jødepodden er støttet av Stiftelsen Fritt Ord.

Musikken er komponert og arranger av Jens Wendelboe.

More Episodes