Share

cover art for 55. Käytöstavat kunniaan!

Afterwork

55. Käytöstavat kunniaan!

Season 1, Ep. 55

Käytöstapojen puute puhuttaa Afterworkilla tällä kertaa. Mitkä tavat ovat kotoa opittuja ja mitä mimmit toivoisivat muiden ottavan useammin huomioon?

More episodes

View all episodes

 • Puolison suusta - totuus meistä?

  01:16:04
  Kuuntele uusi Afterowork -jakso tuttuun tapaan keskiviikkoisin Podimossa!Tsekkaa ilmaiskokeilu 👉 podimo.fi/afterworkAfterwork palailee linjoille loman jälkeen ja välissä on ehtinyt mm. syntyä yksi uusi jälkeläinen! Kuulumisten lisäksi tässä jaksossa kuullaan totuuksia, sillä ääneen pääsevät AW-mimmien puolisot, jotka ovat saaneet vastata kuulijoiden lähettämiin kysymyksiin kumppaneistaan. Kuullaanko siippojen suusta yllättäviä paljastuksia?
 • Mistä tietää löytäneensä Sen Oikean?

  42:08
  Uusi jakso Afterworkia aina tuttuun tapaan keskiviikkoisin Podimossa!Tsekkaa ilmaiskokeilu 👉 podimo.fi/afterworkPerhosia vatsassa, rakkautta ensisilmäyksellä ja sielunkumppani. Ovatko nämä merkkejä, joista tietää löytäneensä Sen Oikean? Tai onko yhtä oikeaa ihmistä olemassakaan vai voisiko elämänsä aikana kohdata moniakin oikeita ja itselle sopivia kumppaneita? Afterworkin äärellä kuullaan tällä kertaa kuulijoiden tarinoita rakkaudesta ja pohditaan myös omia parisuhteita sekä ajatuksia Sen Oikean löytämisestä.
 • Jodel-keskusteluita ja Merin elämäntarina

  01:03:40
  Uusi jakso Afterworkia aina tuttuun tapaan keskiviikkoisin Podimossa!Tsekkaa ilmaiskokeilu 👉 podimo.fi/afterworkJodel inspiroi tämän jakson tekoon hyvässä ja pahassa... Tällä kertaa Afterworkilla sukelletaan Jodel-keskusteluiden herättämien tunnelmien siivittämänä Merin elämäntarinaan, joka on kiinnostanut monia. Miksi joskus läheistenkin ystävien kanssa toisen lapsuudesta ja taustoista puhuminen saattaa olla hankalaa? Miltä on tuntunut kasvaa maassa, jossa on ollut käynnissä sotatila? Ja millaiselta 90-luvun Suomi on näyttänyt 9-vuotiaan lapsen silmissä?
 • Lukupiiri: Astrologia - totuuden siemeniä, hyvää viihdettä vai turhaa hömpötystä?

  01:06:06
  Kaupallinen yhteistyö: Bookbeat. Afterworkin lukupiirissä sukelletaan tällä kertaa astrologian pariin ja keskustelua siivittää Janica Branderin Astrologiaa epäilijöille -kirja. Miten astrologiaan pitäisi suhtautua? Onko horoskoopeissa totuuden siemen vai pitäisikö niihin suhtautua vain kevyenä viihteenä?
 • Pelkoa ja häpeää hammaslääkärin penkissä

  46:41
  Kaupallinen yhteistyö MehiläinenPelkoa, häpeää ja jännitystä - tässä jaksossa otetaan käsittelyyn hammaslääkäripelko!Hammaslääkärillä käyntiä saatetaan pelätä jopa niin paljon, että sitä vältellään viimeiseen saakka. Monien pelot juontavat juurensa lapsuuden ja nuoruuden kokemuksiin. Mitä apukeinoja tämän pelon selättämiseen on? Kuulijoiden ja AW-mimmien kokemuksia ja kysymyksiä perataan tämän jakson verran yhdessä Hammas Mehiläisen hammaslääkärin kanssa.Vastaa Hammas Mehiläisen kyselyyn ja voita 500€ lahjakortti Hammas Mehiläisen palveluihin. Vastaukset kerätään anonyymina ja tuloksia käytetään palveluiden kehittämiseen. Kyselyn ja tarkemmat tiedot löydät Hammas Mehiläisen nettisivuilta, osoitteesta: hammasmehilainen.fi/hammashoitopelko
 • Pohdintaa ruokasuhteesta: polttoainetta vai nautinto?

  01:08:18
  Kaupallinen yhteistyö: HävikkiviikkoMillainen suhde sinulla on ruokaan: suhtaudutko siihen ensisijaisesti polttoaineena vai nautintona? Sorrutko heittämään käyttökelpoista ruokaa roskiin tai pilaantuvatko ruoat joskus kaapissa ennen kuin ehdit niitä käyttää? Hävikkiviikon kunniaksi Afterworkilla keskustellaan ruoan arvostuksesta sekä mietitään arkisia niksejä, miten ruokahävikkiä voisi vähentää.Lisätietoa kampanjasta ja ruokahävikin vähentämisestä: https://havikkiviikko.fiHävikkiviikko on osa Hävikkifoorumia, jota rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.
 • Lukupiiri: Riittääkö keskinkertaisuus vai pitääkö tavoitella enemmän?

  51:07
  Kaupallinen yhteistyö: BookBeatAfterworkin lukupiirissä jutellaan tällä kertaa Tiia Rantasen Suurin Piirtein -esikoisteoksesta ja peilataan kirjan teemojen kautta omiakin ihmissuhteita, lapsuusmuistoja sekä urapolkuja - ja pohditaan, millainen elämä on elämäkerran arvoinen? Jaksossa jaetaan myös muita lukusuosituksia sekä alekoodi äänikirjojen ystäville!
 • 214. 214. Afterworkin tulevaisuus?

  23:36
  Afterwork-podcast palaa lomilta isojen uutisten kera. Millainen on podcastin tulevaisuus? Uutiset herättävät varmasti monenlaista tunteita, joten keskustelua voi jatkaa Afterworkin Instagramissa @afterworkpodcast
 • 213. 213. Lukupiiri: Avoimia suhteita ja kipuilua vanhemmuudesta

  54:44
  Kaupallinen yhteistyö BookBeat. Millainen tarina syntyy, kun kaksi toisilleen tuntematonta istuvat kesäyössä juttelemassa syvällisiä? Afterworkin lukupiirissä sukelletaan tällä kertaa kovasti kehutun Virtahevot-kirjan teemojen pariin. Mimmit käsittelevät jaksossa muun muassa yksinäisyyttä vanhemmuudessa, avoimia suhteita ja yhdyntäkeskeisyyttä. Jaksossa jaetaan myös kirjavinkkejä kesään sekä huikea alekoodi BookBeatille!