Share

Afterwork


Latest episode

 • Puolison suusta - totuus meist√§?

  01:16:04
  Kuuntele uusi Afterowork -jakso tuttuun tapaan keskiviikkoisin Podimossa!Tsekkaa ilmaiskokeilu ūüĎČ podimo.fi/afterworkAfterwork palailee linjoille loman j√§lkeen ja v√§liss√§ on ehtinyt mm. synty√§ yksi uusi j√§lkel√§inen!¬†Kuulumisten lis√§ksi t√§ss√§ jaksossa kuullaan totuuksia, sill√§ √§√§neen p√§√§sev√§t AW-mimmien puolisot, jotka ovat saaneet vastata kuulijoiden l√§hett√§miin kysymyksiin kumppaneistaan. Kuullaanko siippojen suusta yll√§tt√§vi√§ paljastuksia?

More episodes

View all episodes

 • Mist√§ tiet√§√§ l√∂yt√§neens√§ Sen Oikean?

  42:08
  Uusi jakso Afterworkia aina tuttuun tapaan keskiviikkoisin Podimossa!Tsekkaa ilmaiskokeilu ūüĎČ podimo.fi/afterworkPerhosia vatsassa, rakkautta ensisilm√§yksell√§ ja sielunkumppani. Ovatko n√§m√§ merkkej√§, joista tiet√§√§ l√∂yt√§neens√§ Sen Oikean? Tai onko yht√§ oikeaa ihmist√§ olemassakaan vai voisiko el√§m√§ns√§ aikana kohdata moniakin oikeita ja itselle sopivia kumppaneita? Afterworkin √§√§rell√§ kuullaan t√§ll√§ kertaa kuulijoiden tarinoita rakkaudesta ja pohditaan my√∂s omia parisuhteita sek√§ ajatuksia Sen Oikean l√∂yt√§misest√§.
 • Jodel-keskusteluita ja Merin el√§m√§ntarina

  01:03:40
  Uusi jakso Afterworkia aina tuttuun tapaan keskiviikkoisin Podimossa!Tsekkaa ilmaiskokeilu ūüĎČ podimo.fi/afterworkJodel inspiroi t√§m√§n jakson tekoon hyv√§ss√§ ja pahassa... T√§ll√§ kertaa Afterworkilla sukelletaan Jodel-keskusteluiden her√§tt√§mien tunnelmien siivitt√§m√§n√§ Merin el√§m√§ntarinaan, joka on kiinnostanut monia. Miksi joskus l√§heistenkin yst√§vien kanssa toisen lapsuudesta ja taustoista puhuminen saattaa olla hankalaa? Milt√§ on tuntunut kasvaa maassa, jossa on ollut k√§ynniss√§ sotatila? Ja millaiselta 90-luvun Suomi on n√§ytt√§nyt 9-vuotiaan lapsen silmiss√§?
 • Lukupiiri: Astrologia - totuuden siemeni√§, hyv√§√§ viihdett√§ vai turhaa h√∂mp√∂tyst√§?

  01:06:06
  Kaupallinen yhteistyö: Bookbeat. Afterworkin lukupiirissä sukelletaan tällä kertaa astrologian pariin ja keskustelua siivittää Janica Branderin Astrologiaa epäilijöille -kirja. Miten astrologiaan pitäisi suhtautua? Onko horoskoopeissa totuuden siemen vai pitäisikö niihin suhtautua vain kevyenä viihteenä?
 • Pelkoa ja h√§pe√§√§ hammasl√§√§k√§rin penkiss√§

  46:41
  Kaupallinen yhteisty√∂ Mehil√§inenPelkoa, h√§pe√§√§ ja j√§nnityst√§ - t√§ss√§ jaksossa otetaan k√§sittelyyn¬†hammasl√§√§k√§ripelko!Hammasl√§√§k√§rill√§ k√§ynti√§ saatetaan pel√§t√§ jopa niin paljon, ett√§ sit√§ v√§ltell√§√§n viimeiseen saakka. Monien pelot juontavat juurensa lapsuuden ja nuoruuden kokemuksiin. Mit√§ apukeinoja t√§m√§n pelon sel√§tt√§miseen on? Kuulijoiden ja AW-mimmien kokemuksia ja kysymyksi√§ perataan t√§m√§n jakson verran yhdess√§ Hammas Mehil√§isen hammasl√§√§k√§rin kanssa.Vastaa Hammas Mehil√§isen kyselyyn ja voita 500‚ā¨ lahjakortti Hammas Mehil√§isen palveluihin. Vastaukset ker√§t√§√§n anonyymina ja tuloksia k√§ytet√§√§n palveluiden kehitt√§miseen. Kyselyn ja tarkemmat tiedot l√∂yd√§t Hammas Mehil√§isen nettisivuilta, osoitteesta:¬†hammasmehilainen.fi/hammashoitopelko
 • Pohdintaa ruokasuhteesta: polttoainetta vai nautinto?

  01:08:18
  Kaupallinen yhteistyö: HävikkiviikkoMillainen suhde sinulla on ruokaan: suhtaudutko siihen ensisijaisesti polttoaineena vai nautintona? Sorrutko heittämään käyttökelpoista ruokaa roskiin tai pilaantuvatko ruoat joskus kaapissa ennen kuin ehdit niitä käyttää? Hävikkiviikon kunniaksi Afterworkilla keskustellaan ruoan arvostuksesta sekä mietitään arkisia niksejä, miten ruokahävikkiä voisi vähentää.Lisätietoa kampanjasta ja ruokahävikin vähentämisestä: https://havikkiviikko.fiHävikkiviikko on osa Hävikkifoorumia, jota rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.
 • Lukupiiri: Riitt√§√§k√∂ keskinkertaisuus vai pit√§√§k√∂ tavoitella enemm√§n?

  51:07
  Kaupallinen yhteistyö: BookBeatAfterworkin lukupiirissä jutellaan tällä kertaa Tiia Rantasen Suurin Piirtein -esikoisteoksesta ja peilataan kirjan teemojen kautta omiakin ihmissuhteita, lapsuusmuistoja sekä urapolkuja - ja pohditaan, millainen elämä on elämäkerran arvoinen? Jaksossa jaetaan myös muita lukusuosituksia sekä alekoodi äänikirjojen ystäville!