Share

cover art for Verdien av verdiene

AFRY Norge

Verdien av verdiene

Season 1, Ep. 8

Vår HR-direktør Gro Stava snakker om våre verdier med Tove Malvik, som er leder i Digital Solutions samt jobber for kunder som senior prosjektleder og digitaliseringsekspert, og Yasin Rahmati som er byggeleder i Advansia.

 

Verdiene våre er de viktigste fundamentene i vår selskapskultur. De gir oss en rettesnor for hva som er rett og galt og er et kompass når vi skal ta beslutninger.

 

Hvordan leves verdiene egentlig ut i vårt selskap, ligger de i ryggmargen når vi står i vanskelige dilemmaer eller er de bare noen fine ord på papiret? Er noen av verdiene mer utfordrende å følge? I tilfelle, hvorfor det?

 

Dette og mye mer diskuterer trioen som gir gode refleksjoner og eksempler fra tre forskjellige perspektiver. 

 

En feel good podcast å ta med seg inn i ferien med stor fare for å få med en dose egenrefleksjon!

More episodes

View all episodes

 • 3. Stillingspodden: Brannrådgiver

  15:03
  Velkommen til AFRY sin stillingspodkast! I denne episoden treffer du Thomas, han er midlertidig leder for Buildings i Norge og skal ansette nye kolleger til sitt team. Marie Næss er leder for rekruttering og har en fantastisk radiostemme. Sammen med ulike ledere ønsker hun å gi deg en bedre forståelse av stillingene vi rekrutterer til, utviklingsmuligheter og forhåpentligvis en opplevelse av hvordan det er å jobbe i AFRY.Lytt og bli bedre kjent med behovet vårt for en brannrådgiver i Trondheim.
 • 2. Stillingspodden: Miljørådgiver

  15:05
  Velkommen til AFRY sin stillingspodkast! I denne episoden treffer du Youssef, han er avdelingsleder for seksjonen Bærekraftige Bygg og skal ansette nye kolleger til sitt team. Marie Næss er leder for rekruttering og har en fantastisk radiostemme. Sammen med ulike ledere ønsker hun å gi deg en bedre forståelse av stillingene vi rekrutterer til, utviklingsmuligheter og forhåpentligvis en opplevelse av hvordan det er å jobbe i AFRY.Lytt og bli bedre kjent med behovet vårt for en miljørådgiver med BREEAMAP sertifisering.
 • 1. Stillingspodden: VVS-ingeniør

  17:45
  Velkommen til AFRY sin stillingspodkast! I denne episoden treffer du Sondre, han er avdelingsleder for VVS og skal ansette nye kolleger til sitt team. Marie Næss er leder for rekruttering og har en fantastisk radiostemme. Sammen med ulike ledere ønsker hun å gi deg en bedre forståelse av stillingene vi rekrutterer til, utviklingsmuligheter og forhåpentligvis en opplevelse av hvordan det er å jobbe i AFRY.Lytt og bli bedre kjent med behovet vårt for en VVS-ingeniør til Oslo eller Lillestrøm. 
 • 10. Rollen: Prosjektleder

  19:19
  Advansia er vår datterselskap og er Norges ledende innen prosjekt- og byggeledelse av komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter med mer enn 400 medarbeidere. Vi leder mange av Norges mest samfunnsnyttige prosjekter – små som store. Vi får tillit til å løse flere og søker erfarne prosjekt- og byggeledere.  Vi har snakket med Christopher Klepsland, administrerende direktør i Advansia om litt av hvert, men mest om prosjektleder rollen i Advansia. Les om mulighetene her: https://www.advansia.no/jobbmuligheter  
 • 9. Hva gjør en VA og miljø ingeniør?

  09:44
  VA-gruppen i AFRY søker etter en engasjert og entusiastisk fagkollega som brenner for utvikling av VA-faget og vannmiljø med alle de positive effektene dette får for samfunnet. Her får du møte Sivert Denneche, lederen for seksjonen VA og miljø i AFRY som nå ser etter nye kolleger. Bli kjent med han og få ett innblikk i arbeidshverdagen til hans seksjon.
 • 7. Hvordan skal Oslo bli verdens første utslippsfrie storby?

  25:36
  Oslo kommune har som ambisiøs målsetting å redusere klimautslippene med 95 % innen 2030. Dit kommer vi ikke med mindre eiendomsbransjen anerkjenner sitt ansvar.Sammen med Oslo Metropolitan Area og Mustad Eiendom inviterte vi til faglig sommeravslutning ved Lysakerelven hvor vi diskuterte hvordan eiendomsbransjen kan bidra til å innfri Oslo kommunes ambisiøse klimamålsetting.Vi avsluttet med en spennende debatt ledet av Erling Fossen (daglig leder av Oslo Metropolitan Arena). I panelet møter du Heidi Sørensen (Direktør i Klimaetaten i Oslo kommune), Marit Kindem Thyholt (Sjefsrådgiver Skanska Norge) og Sonja Horn (Administrerende direktør i Entra).Hvordan skal Oslo bli verdens første utslippsfrie storby?
 • 6. Mentorskap - erfaringsdeling

  15:40
  Jon Nyjordet er en strålende mentor for Emil Nygård på prosjektet Ryen helsehus. Dette er nytt for begge og her deler de sin erfaring om mentorskapet.
 • 5. Jenter og teknologi, hva kan jeg bli?

  16:16
  Møt Blanca, Caroline og Azada som jobber som rådgivende ingeniører i AFRY. De deler sine historier om hvordan de endte opp som ingeniør. Deres råd til de som lurer på hva de skal studere og bli: velg noe du har lyst til å jobbe med og utforsk alle muligheter.