Share

Helsekoden


Latest episode

 • #257. Den perfekte uken - trening

  28:26
  Den perfekte uken. Neste steg i pyramiden er trening. Hvordan kan vi legge opp for en «perfekt uke»? Når du har lyttet på episoden, delta i, eller følg med på, den videre diskusjonen i Facebookgruppen vår.LENKER FRA DENNE EPISODEN:Podkastepisode 82: Jan Hoff om utholdenhetstrening og opptrening etter COVID 19 → lytt i Apple Podcasts eller Spotify.MØT ANDRE LIKESINNEDE:Bli med i Facebookgruppen til podkasten - treff andre treningsglade mennesker og spør oss spørsmål. Alle lytterspørsmålene du hører i podkasten kommer herfra.NETTSIDEN VÅR:www.afpt.noAFPT I SOSIALE MEDIER:FacebookInstagram (AFPT)Instagram (AFPT podden)YouTubePRODUKSJON:Helsekoden produseres av Shaw Media.www.shawmedia.noTil opplysning:Helsekoden er det som tidligere het AFPT podden.

More episodes

View all episodes

 • #256. Slutter man å vokse av styrketrening?

  59:10
  Styrketrening og barn. Farlig eller bra? Vi svarer, etter beste evne, på lytterspørsmål fra Facebookgruppen vår.MØT ANDRE LIKESINNEDE:Bli med i Facebookgruppen til podkasten - treff andre treningsglade mennesker og spør oss spørsmål. Alle lytterspørsmålene du hører i podkasten kommer herfra.NETTSIDEN VÅR:www.afpt.noAFPT I SOSIALE MEDIER:FacebookInstagram (AFPT)Instagram (AFPT podden)YouTubePRODUKSJON:Helsekoden produseres av Shaw Media.www.shawmedia.noTil opplysning:Helsekoden er det som tidligere het AFPT podden.
 • #255. Teknologi og AI og digital oppfølging av kunder

  01:12:17
  Vil AI erstatte personlige trenere? Eller vil AI kunne hjelpe personlige trenere til å bli mer effektive? Vi tar en prat med Ian Houghton som blant annet utvikler AI-verktøy for personlige trenere.Vi har definert den perfekte uka og i denne episoden tar vi for oss de tre viktigste tingene på fundamentet av pyramiden; søvn, sosiale relasjoner og mat. I neste episode kommer de to siste; trening og «alt annet».LENKER FRA DENNE EPISODEN:Inger in Dubai (nettside)Ian på InstagramIan sin AI satsning, Shosabi (nettside)MØT ANDRE LIKESINNEDE:Bli med i Facebookgruppen til podkasten - treff andre treningsglade mennesker og spør oss spørsmål. Alle lytterspørsmålene du hører i podkasten kommer herfra.NETTSIDEN VÅR:www.afpt.noAFPT I SOSIALE MEDIER:FacebookInstagram (AFPT)Instagram (AFPT podden)YouTubePRODUKSJON:Helsekoden produseres av Shaw Media.www.shawmedia.noTil opplysning:Helsekoden er det som tidligere het AFPT podden.
 • #254. Helseserien del 6: Den perfekte uka

  01:10:08
  Vi har definert den perfekte uka og i denne episoden tar vi for oss de tre viktigste tingene på fundamentet av pyramiden; søvn, sosiale relasjoner og mat. I neste episode kommer de to siste; trening og «alt annet».LENKER FRA DENNE EPISODEN:Podkastepisode 248: Helseserien del 5: Programdesign - slik lager du treningsprogrammet ditt for de neste 12 månedene → Lytt i Apple Podcasts eller Spotify.Podkastepisode 247: Helseserien del 4: Programdesign for de kvalitetene vi trenger for å ivareta i livet, samt for å prestere → Lytt i Apple Podcasts eller Spotify.Podkastepisode 246: Helseserien del 3: Hvordan går en ned i vekt? Vanskelige ting forklart og noen myter → Lytt i Apple Podcasts eller Spotify.Podkastepisode 244. Helseserien del 2: Søvn og søvnhacking → Lytt i Apple Podcasts eller SpotifyPodkastepisode 243: Helseserien del 1: Hva er helse og hvordan kan man objektivt måle dette selv? → Lytt i Apple Podcasts eller Spotify.MØT ANDRE LIKESINNEDE:Bli med i Facebookgruppen til podkasten - treff andre treningsglade mennesker og spør oss spørsmål. Alle lytterspørsmålene du hører i podkasten kommer herfra.NETTSIDEN VÅR:www.afpt.noAFPT I SOSIALE MEDIER:FacebookInstagram (AFPT)Instagram (AFPT podden)YouTubePRODUKSJON:Helsekoden produseres av Shaw Media.www.shawmedia.noTil opplysning:Helsekoden er det som tidligere het AFPT podden.
 • #253. Lytterspørsmål: Det perfekte livet og tester

  01:12:16
  I dag svarer vi på lytterspørsmål fra Facebookgruppen vår.MØT ANDRE LIKESINNEDE:Bli med i Facebookgruppen til podkasten - treff andre treningsglade mennesker og spør oss spørsmål. Alle lytterspørsmålene du hører i podkasten kommer herfra.NETTSIDEN VÅR:www.afpt.noAFPT I SOSIALE MEDIER:FacebookInstagram (AFPT)Instagram (AFPT podden)YouTubePRODUKSJON:Helsekoden produseres av Shaw Media.www.shawmedia.noTil opplysning:Helsekoden er det som tidligere het AFPT podden.
 • #252. Fagtime: Crossfit! Med Benjamin Christensen og Soroush Jozani

  01:05:19
  Hva er forskjellen på Crossfit og Functional Fitness egentlig? Og har ikke Crossfit høyere skadepotensiale enn andre treningsformer? Benjamin Christensen og Soroush Jozani tar en fagtime om Crossfit: hva det er, om mytene og mye mer.Benjamin Christensen er fagansvarlig I AFPT og Soroush Jozani er personlig trener, leder for Personlig Trening på Asker Treningssenter og grunnlegger av ATA Treningsutstyr.LENKER FRA DENNE EPISODENPodkastepisode 199: Coaching og helse. Soroush Jozani om de ti fysiske ferdighetene → Lytt i Apple Podcasts eller Spotify.Podkastepisode 12: Soroush Jozani - grunnlegger av ATA → Lytt i Apple Podcasts eller Spotify.MØT ANDRE LIKESINNEDE:Bli med i Facebookgruppen til podkasten - treff andre treningsglade mennesker og spør oss spørsmål. Alle lytterspørsmålene du hører i podkasten kommer herfra.NETTSIDEN VÅR:www.afpt.noAFPT I SOSIALE MEDIER:FacebookInstagram (AFPT)Instagram (AFPT podden)YouTubePRODUKSJON:Helsekoden produseres av Shaw Media.www.shawmedia.noTil opplysning:Helsekoden er det som tidligere het AFPT podden.
 • #251. Treningsfrue- influencer, mamma, Crossfit-atlet og kjæreste

  01:14:40
  I dag har vi tatt en prat Camilla Aastorp Andersen, for mange kjent som Treningsfrue. Vi snakker om hvordan trening og forholdet sitt til trening og livet endrer seg når man blir eldre, hvordan hun og mannen hennes Jørgen balanserer en travel hverdag og familielivet og mye mer.LENKER FRA DENNE EPISODENTreningsfrue på InstagramTreningsfrue på FacebookTreningsfrue på SnapchatTreningsfrue sin nettside/bloggBoon sin nettsideNavnet på bøkene hennes er: Helårskroppen og TreningsdagbokaMØT ANDRE LIKESINNEDE:Bli med i Facebookgruppen til podkasten - treff andre treningsglade mennesker og spør oss spørsmål. Alle lytterspørsmålene du hører i podkasten kommer herfra.NETTSIDEN VÅR:www.afpt.noAFPT I SOSIALE MEDIER:FacebookInstagram (AFPT)Instagram (AFPT podden)YouTubePRODUKSJON:Helsekoden produseres av Shaw Media.www.shawmedia.noTil opplysning:Helsekoden er det som tidligere het AFPT podden.