Share

cover art for Inkallning

Absolut Hund Podden

Inkallning

Season 1, Ep. 7

Idag så pratar Emma & Hampus om ämnet inkallning. Vad är en bra inkallning? Hur får man en bra inkallning? Vad ska man absolut undvika för en pålitlig inkallning? Frågorna är många och svaren likaså. Hoppas att ni lär er något från dagens avsnitt och att ni aldrig glömmer att ha roligt. Tack och lycka till!

More episodes

View all episodes

 • 8. Raser

  30:57
  I dagens avsnitt så pratar vi om raser, dess likheter och olikheter. Vilken ras passar mig? Vad ska jag tänka på? Frågorna är många. Hoppas att ni blir något klokare efter dagens avsnitt, och som alltid, tackar vi Emma för all kunskap hon delar med oss. Ha det gott!
 • 6. Socialisering

  38:10
  I dagens avsnitt pratar vi om socialisering. Vad är egentligen socialisering och hur socialiserar man sin valp på bästa sätt? Det finns en del saker att tänka på som gör att det blir lite lättare för både dig och valpis - Emma går som vanligt igenom hennes bästa tips. Hampus berättar om den gången han på vägen till veterinären efter ett hundbråk passade på att leka i hundrastgården, vilket nu i efterhand inte var så smart. Vi hoppas att ni gillar avsnittet och njuter av den lärorika resan det är att äga hund!
 • 5. Koppelgående

  34:55
  I dagens avsnitt pratar vi om koppelgående. Att gå fint i koppel är något vi alla önskar att våra hundar skulle kunna, men är det så självklart som det låter? Borde inte hunden bara förstå att det inte lönar sig att dra? Det finns några fallgropar att undvika och som alltid så försöker Emma att förklara på ett pedagogiskt sätt vad vi ska göra och vad vi inte ska göra, för att våra hundar ska gå fint intill vårt ben. Ett ganska praktiskt avsnitt med massa tips, häng med!
 • 4. Vem är den där Emma?

  35:48
  Nu har vi suttit här och snackat i ett par veckor och Emma kommer alltid med så smarta svar på allting, iallafall nästan alltid. Hur kan hon veta så mycket om hunderiet? I dagens avsnitt ska vi prata hund men också Emma, vart hon kommer ifrån och hur hon har blivit så bra på att träna hundar. Ryktesvägen säger att hon även har gästat världens största talkshow i USA, kan det verkligen stämma? Hoppas att ni gillar avsnittet och att ni lär känna Emma lite bättre. HAJ!
 • 3. Barn och hund?

  32:19
  Dagens avsnitt handlar om barn och hund, hur är det egentligen att få ett litet knyte samtidigt som man har en jaktgalen labrador? Vad ska man tänka på? Finns det något man absolut inte ska göra, och vad kan man göra för att underlätta? Det är tur att Emma har svar på de flesta frågor. Vi har även en hemlig gäst som gör sin debut i podcast-formatet och bidrar med en hel del kloka ord. Hoppas att ni gillar!
 • 2. Enkla vägen till olydnad

  37:10
  Idag pratar Emma & Hampus om hur du på ett enkelt sätt gör din hundträning lite mer besvärlig, vad du ska tänka på för att inte krångla till det för både dig och din hund. Det kanske låter bakvänt, men ibland så lönar det sig att tänka utanför boxen. Vi hoppas att ni hänger med och kan med glimten i ögat kanske relatera till någon eller några av de tekniker vi hundägare inte borde använda oss utav för ett önskat resultat.
 • 1. Änglahund (Avlivning)

  32:44
  I Absolut Hund Podden första avsnitt adresserar vi ämnet avlivning. Något som en del har mer erfarenhet utav än andra, men ett ämne som alla hundägare förmodligen någon gång kommer att toucha. När är det dags att avliva sin hund? Varför ska man avliva sin hund? Frågorna är många och vi hoppas att vi kan reda ut ett och annat under dagens avsnitt.