Säljpodden

Share

Thomas Wilander - 36 dygn i dödens väntrum

Ep. 168

Thomas Wilander är aktuell med boken 36 dygn i dödens väntrum ❤️. En bok många redan hört om och som 1000-tals redan förbeställt. Några av er har läst om detta eller kanske såg ni Thomas i TV4?

 

Thomas drabbades av Covid i mars 2020 och låg nedsövd på IVA i 36 dygn. Boken är sorglig men på många sätt också vacker då den beskriver kärleken och stödet från familj, vänner och hårt arbetande fantastiska personer inom vården. 

 

❤️ I detta väldigt personliga specialavsnitt av Säljpodden berättar Thomas om vad som hände, om hur det är att vara anhörig i en kris, varför han skrivit boken, och om perspektivförflyttning. Hur har Thomas förändrats som människa, hur ser han på livet och hur har erfarenheten förändrat hans sätt att se på och agera mot andra människor, både som säljare och som rekryterare?

 

❤️ Ett avsnitt som påminner om vikten av att vilja förstå snarare än att fördöma. Ett avsnitt som tar upp hur traumatiska händelser kan förändra såväl drivkrafter som beteende. 

 

❤️ Ett avsnitt som påminner oss om hur sårbara vi kan vara, men också vilken kraft som finns att hämta hos andra – om du vågar be om hjälp! 

 

 

Dela gärna avsnittet med någon du känner och kommentera gärna med dina tankar kring det vi pratar om.********************


Säljpodden ges ut i samarbete med Säljarnas Riksförbund. Gå in på Säljarnas hemsida för att läsa mer om vad de gör.


Säljpodden samarbetar med CRM-uppstickaren Membrain. Gå in på Membrains hemsida och klicka på “Book a demo” för att få en visning av ett modernt system, som för din säljprocess framåt! 

More Episodes