Share

cover art for Høstens magiske øyeblikk - Fadderullan

Hjelp, jeg har blitt student!

Høstens magiske øyeblikk - Fadderullan

Ep. 7

Fadderullan er fadderuken ved BI, og arrangeres av Studentforeningen. Dette er et av Norges største studentprosjekter, drevet av og for studenter med over 4000 deltakere. Studentene jobber frivillig i et helt år med å planlegge en uforglemmelig studiestart for deg.

More episodes

View all episodes

 • 8. Spørsmål og svar

  08:25
  I podkastens siste episode, svarer June og Imane på noen av de meste stilte spørsmålene. 
 • 6. Min studiehverdag

  14:15
  Overgangen fra VGS til Høyskole kan virke stor! I dagens episode av ''Hjelp, jeg har blitt student!'' har vi invitert Elin Akre Trønnes som har mange nyttige råd og tips om tidsplanlegging og selvledelse. 
 • 5. Kort og godt om studiestart

  03:39
  De første dagene er satt av til at du skal bli godt kjent med skolen, dine nye medstudenter og hva som kreves for å lykkes som student.
 • 4. Studer smart

  07:58
  BI har mange tips og råd til deg som ønsker å studere smartere, både for deg som trenger inspirasjon til å starte på en oppgave og for deg som ønsker å studere mer effektivt. I dagens episode av ''Hjelp, jeg har blitt student!'', har vi Hannah Christiansen på besøk.  
 • 2. Mestring og støtte

  11:18
  Livet som student er spennende, men kan også oppleves utfordrende for mange. I slike situasjoner kan det være godt å ha noen å snakke med. I dagens episode av ''Hjelp, jeg har blitt student!'', har vi besøk av Vibeke Edvardsen Aarflot som jobber som sosialrådgiver på BI. 
 • 1. Ny student, now what?

  18:15
  Å være student er krevende, både for hjernen og lommeboka. I dagens episode av ''Hjelp, jeg har blitt student!'', gir vi dere våre beste tips til god start på studenttilværelsen.
 • Her kommer ''Hjelp, jeg har blitt student!''

  00:44
  Gjennom sommeren, skal vi i denne podden ta opp temaer som er relevant for deg som er ny student på BI til høsten. Håper du vil være med å lade opp til tidenes start på studiene. Vi høres!