Share

Epilepsien og jeg

En podkastserie om det å ha epilepsi. Underveis rydder vi opp i fordommer og myter som finnes om epilepsi. Laget av Lyder Produksjoner for Epilepsiforbundet med støtte fra Stiftelsen Dam.


Latest episode

 • 5. Når forteller du på Tinder at du har epilepsi?

  46:30
  Mange forteller ikke at de har epilepsi til familie, venner, kollegaer og flørter på byen, fordi de er redde for å bli avvist. Hvorfor er det sånn? Epilepsi er en av de vanligste nevrologiske sykdommene i hele verden. I Norge er ca 45000 mennesker rammet, Denne episoden handler om skam.

More episodes

View all episodes

 • 4. Forandrer epilepsien din personlighet?

  50:13
  Epilepsi er en kortslutning i hjernen, hvordan går det utover din personlighet? Epilepsi er en av de vanligste nevrologiske sykdommene i hele verden. I Norge er ca 45000 mennesker rammet. Denne episoden handler om psykisk helse.
 • 3. Medisiner, bivirkninger og sex

  01:00:50
  Kan du å ha sex med en person som har epilepsi? Epilepsi er en av de vanligste nevrologiske sykdommene i hele verden. I Norge er ca 45000 mennesker rammet. 70 % av dem blir anfallsfrie med medisinering. Kan du bli frisk av epilepsi? Hva slags medisiner finnes? Kan du få anfall når du har sex? Denne episoden handler om medisiner, bivirkninger og sex.
 • 1. Barn og Familie

  01:01:11
  Hvor stor er sjansen for at barna arver epilepsien din? Epilepsi er en av de vanligste nevrologiske sykdommene i hele verden. I Norge er ca 45000 mennesker rammet. I denne podkastserien skal vi rydde opp i fordommer og myter som finnes om epilepsi. Hva stemmer og hva stemmer ikke? Denne episoden handle om barn og familie.
 • 2. Jobb og utdanning

  01:02:54
  Skal du si til arbeidsgiver at du har epilepsi eller ikke? Epilepsi er en av de vanligste nevrologiske sykdommene i hele verden. I Norge er ca 45000 mennesker rammet. I denne podkastserien skal vi rydde opp i fordommer og myter om epilepsi. Hva stemmer og hva stemmer ikke? Denne episoden handler om jobb og utdanning.
 • EPILEPSIEN OG JEG - En podkastserie snart nær deg!

  01:34
  En podkastserie om det å ha epilepsI. Kanskje klarer vi å rydde opp i fordommer og myter som finnes om epilepsi underveis?Laget av Lyder Produksjoner for Epilepsiforbundet med støtte fra Stiftelsen Dam.