Share

cover art for #1 - Silly season i Formel 1!

Tangeringspunktet

#1 - Silly season i Formel 1!

Season 1, Ep. 1

I tidenes første episode av Tangeringspunktet snakker vi om Silly season i Formel 1!


Hvorfor i alle dager går Lewis Hamilton til Ferrari? Hvem skal ta over plassens hans i Mercedes? Hva gjør Carlos Sainz nå? Og har egentlig noen tenkt på Valtteri Bottas?


Episoden er også tilgjengelig på Youtube eller via Formel-1.no.


Med Joakim Stenløs, Fredrik Nilsen og Hedda Wehrmann.

More episodes

View all episodes

 • 4. #4 - Alt om årets Formel 2-sesong med Stein Pettersen

  46:17
  Sesongen nærmer seg for Dennis Hauger og resten av Formel 2-griden. Sammen med vår redaktør Stein Pettersen tar vi for oss alt du trenger å vite om årets sesong i mesterskapet. Hva innebærer det at det er en ny bil i mesterskapet? Kan Dennis Hauger vinne på tredje forsøk? Hvem blir hans største konkurrenter? Og kan Andrea Kimi Antonelli levere så bra som Mercedes håper?Med Stein Pettersen, Joakim Stenløs og Fredrik Nilsen.Episoden kan også sees på YouTube, eller via Formel-1.no. Følg Formel-1.no i sosiale medier, og kom med dine lytterspørsmål:Snapchat: Instagram: https://www.instagram.com/formel1no/Tiktok: https://www.tiktok.com/@formel1no Facebook: https://www.facebook.com/Formel1.no X: https://twitter.com/Formel1no Formel 1-nyheter finner du alltid på Formel-1.no!
 • 3. #3 - Alt om årets Formel 3-sesong

  48:07
  Vi lader opp til årets Formel 3-sesong med Viaplay-kommentator Aleksander Wiik!Hvordan står det egentlig til i mesterskapet? Hvordan vil det gå med vår egen Martinius Stenshorne? Og hvem blir hans skarpeste konkurrenter?Episoden kan også sees på Youtube eller via Formel-1.no.Med Joakim Stenløs, Fredrik Nilsen og Aleksander Wiik.
 • 2. #2 - Andretti får nei fra Formel 1

  26:12
  Formel 1 er opptatt av USA, men Andretti slipper ikke inn på griden. Hvorfor det?Med Joakim Stenløs, Fredrik Nilsen og Hedda Wehrmann.