Share

cover art for Supermåndag avsnitt 31 Gäst Charlie Andersson Östersund

Radio 1970

Supermåndag avsnitt 31 Gäst Charlie Andersson Östersund

Slutspelet är igång på fullaste allvar och det är med blanade känslor.


Södertälje och Nybro är redan ute och Björklöven har hittat en liten livlina.


Grinigt värre mellan Mora-AIK och vi går igenom allt som hände där.


Östersund klarar sig kvar och vi ringde upp Charlie Andersson som ger sin syn på Play-out serien mot Västervik.


God lyssning. 


More episodes

View all episodes

 • 154. Radio 1970 Awards

  01:08:24
  Då var säsongen avslutad och summerad. Vad passar väl inte bättre då än en PRISGALA där vi hyllar den gångna säsongens prestationer? Hela redaktionen är samlad kvällen till ära och utöver våra olika kategorier utser vi naturligtvis hela säsongens Marklund, där alla fyra har med sig varsin nominering. God lyssning.
 • Extraavsnitt: Tack för showen

  31:32
  Ingen efterfest denna fredag. Istället dedikerar vi ett avsnitt till tre klubbikoner som sedan igår inte längre är en del av Björklöven.
 • 153. Kill your darlings

  01:23:36
  Som utlovat kommer denna vecka en utvärdering av den gångna säsongen. Vi pratar om de saker vi tycker gått fel, vi presenterar vinnaren i Veckans Beliavski, utser Veckans Marklund och genomlyser truppen inför nästa säsong. God lyssning!
 • 152. Fram med sågen

  54:09
  Då var denna lövensäsong slut och vi försöker plocka ner en kvartsfinalserie som i det mesta liknade det vi sett hela denna säsong. Vi pratar utöver det om sudden-förlusterna, söndagens seger, Voutilainens formsvacka och Djurgårdens X-faktor och mycket annat. Vi utser Veckans Beliavski och Veckans Marklund och vi funderar lite på hur man ska spendera våren utan ett Björklöven som krigar som en SHL-plats. God lyssning!
 • 151. Baby steps

  53:00
  Då var slutspelet igång och här kommer ett nytt avsnitt om det. Vi pratar om ett löven som inte var redo, ett hjärnsläpp, en dom, en skada och lite annat. Vi försöker värka fram två nominerade till Veckans Beliavski men har inga problem att hitta aspiranter till Veckans Marklund. God lyssning!
 • Supermåndag avsnitt 30 Gäst Sarg Ut! - Podcast

  01:08:45
  Äntligen måndag och slutspelet i hockeyallsvenskan är äntligen igång. Vi tar och synar kvartsfinalerna tillsammans med Sarg Ut Podcast. Sebastian kliver in när Emanuel fick ringa in sjuk den här veckan. Som alltid så bjuder Sebastian på show. Trevlig lyssning.