Share

Radio 1970

En podcast för hockeyälskare Navid Diehl, Sebas…


Latest episode

More episodes

View all episodes

 • Supermåndag avsnitt 35 Gäst Hampus Sylvegård HC Vimmerby Hockey

  54:22
  Nu är vi på upploppet och vi har bara två finaler kvar i hockeyväg. Vimmerby tog oväntat steget upp till Hockeyallsvenskan efter en dramatiskt avslutning av kvalserien.Vi ringde upp en glad Hampus Sylvegård som berättar om känslorna efter avancemanget. Det och mycket mer i avsnittet. God lyssning.
 • Supermåndag avsnitt 34 Gäst Elias Keuter HC Björlöven J20

  01:04:27
  Säsongen fortsätter in i sitt slutskede och vi diskuterar kring det.Hockeyettans kvalserie är mer eller mindre avgjord och vi gratulerar redan ett lag till avancemang. Hockeyallsvenskan ska avgöras och nu är vi framme vid finalen.Brynäs eller Djurgården spelar i SHL kommande säsong. Björkövens J20 tog äntligen steget och vi har med Elias Keuter som berättar om det.Stort grattis till den framgången. Veckans Silly Season tar vi och kikar närmare på och mycket mer.Risk för fågelkvitter i hörlurarna men det är väl bara härligt.God lyssning.
 • 154. Radio 1970 Awards

  01:08:24
  Då var säsongen avslutad och summerad. Vad passar väl inte bättre då än en PRISGALA där vi hyllar den gångna säsongens prestationer? Hela redaktionen är samlad kvällen till ära och utöver våra olika kategorier utser vi naturligtvis hela säsongens Marklund, där alla fyra har med sig varsin nominering. God lyssning.
 • Extraavsnitt: Tack för showen

  31:32
  Ingen efterfest denna fredag. Istället dedikerar vi ett avsnitt till tre klubbikoner som sedan igår inte längre är en del av Björklöven.