Share

Innafor Utsida

En podcast av Spiseforstyrrelsesforeningen (SPISFO)


Latest episode

 • 10. Kropp og sosiale medier

  27:39
  Karoline og Birgitte snakker om kropp og sosiale medier. I denne episoden tar de opp temaer som blant annet handler om sosiale mediers påvirkningskraft knyttet til kroppspress, algoritmer og triggere. Ved å lytte til denne episoden kan du kanskje få noen gode råd i forbindelse med dette. Hvilke grep kan du for eksempel gjøre om det du blir eksponert for i sosiale medier påvirker deg negativt?

More episodes

View all episodes

 • 9. Motivasjon

  23:55
  Motivasjon beskrives ofte som en nødvendighet for at en behandling skal fungere. Men hva skal en gjøre hvis motivasjonen ikke er til å stole på. I denne episoden snakker Tone og Jana om motivasjon og mangel på motivasjon til å bli frisk og hva mer som skal til for å skape en endring. 
 • 8. Samsykelighet: Rusavhengighet

  28:44
  Karoline og Birgitte snakker om samsykelighet og det å streve med flere sykdommer eller lidelser samtidig. I denne episoden vil det si spiseforstyrrelser og rusavhengighet. For hva er egentlig en ruslidelse? Og er det en sammenheng mellom disse sykdommene? Kanskje mat og rus har mer til felles enn det folk flest tror?
 • 7. Dårlig samvittighet

  24:08
  Samvittighet beskrives gjerne som en følelse som er veiledende for en persons oppfatning for hva som er moralsk rett og galt. Samvittighet har altså en funksjon. I noen tilfelle opplever vi imidlertid uhensiktsmessig dårlig samvittighet og det er dette Tove Linn og Jana vil fokusere på.
 • 6. Spiseforstyrrelser og jul

  31:02
  Karoline og Jana snakker om hvordan høytider som jul forsterker vonde følelser og hvorfor det ofte blir så vanskelig for deg som sliter med mat og kropp på denne tiden. Få noen tips til hvordan du skal gå frem for å skape en ålreit jul for deg selv! På slutten av episoden vil du finne en liten øvelse som skal hjelpe deg med å håndtere vanskelige følelser.