Share

cover art for RULE BRITANNIA #48 - GUARD OF HONOUR

Tutto Live Weekend

RULE BRITANNIA #48 - GUARD OF HONOUR

Vi tar oss från historiens minst värda Guard of Honour-elva till minnesvärda titelavgöranden, över-underskattade britter till Firminos ord om den frostiga relationen mellan Salah och Mané. Vi gör också bokslut för Premier League-hösten med titt på lagen som över- och underpresterat och reder ut varför inga tränare i bottenlagen har sparkats än. Dessutom lite Dong Fangzhuo, Roony-rykten, City-bokföring och det senaste från VAR-rummen.

More episodes

View all episodes

 • SPELPODDEN - 1 Mars

  27:24
  Thomas Wilbacher och Daniel Olenklint bjuder på de hetaste speltipsen inför helgens toppfotboll!
 • RULE BRITANNIA #81 - EJ DUMT

  01:07:58
  FA-cupsmidweek där Haaland gjorde 5 och Kdb assisterade nästan lika många när City körde över Luton med lite mer Rock’n’roll än vad vi är vana att se hos Pep. Domarnas inkonsekvens när Casemiro avgjorde på ett tveksamt sätt i matchen slut för att boka in ett kvartsfinalmöte mot de stora rivalerna Baby Reds efter deras imponerande seger mot Southampton som innebar en rejäl åldersnoja för både Jalkemo & Bylund.
 • RULE BRITANNIA #80 - KLOPPS HANTVERK

  01:12:52
  Liverpool luftade kidsen på Wembley men med tro från tränare, läktare och ledande spelare att man ändå kunde gå för segern löste man till slut den första av de fyra titlar man går efter i vår. Den ”skönaste titeln någonsin” sa Klopp, men vad menade han egentligen med det? I United är tongångarna åter mörka medan det fortsätter slå gnistor om Arsenal hemma i ligaspelet. Är det kanske snarare de som är favoriter till titeln? Och inte ett City som haft svårt att helt varva igång? Dessutom inför vi nytt sätt att räkna mål och så diskuterar vi Lord Bendtners iskalla besök hos Arteta.
 • TUTTO LIVE WEEKEND #40 - BORA!

  01:35:54
  Bolognas enorma säsong tuffar vidare och Jalkemo lär sig om fetstadens skinkor. Ligacupfinal präglad av skador, men inget kan väl stoppa Klopp längre? Svanemars halvdeppiga lördag pch Wilbachers soliga vardag. Allt ni behöver finns här inför en späckad fotbollshelg!
 • RULE BRITANNIA #79 - TANDLÄKARVÄDER

  01:01:47
  Vi tar kort ner BBCs intervju med Sir Jim Ratcliffe och vad man egentligen kan läsa ut av den. Arsenal åkte till Dragão i Portugal och åkte på ett sent baklängesmål så vi ringer upp Alexander Snäcke för att ta ner matchen och prata hur avgörande den blir för Arsenals vår i stort. Liverpool vann till slut enkelt mot Luton efter att Anfield hjälpt laget att vända i andra halvlek och Klopp gav halva juniorlaget speltid. Vi pratar även upp söndagens final i ligacupen mellan Liverpool och Chelsea och ställer oss frågan hur mycket den ska prioriteras i framförallt Liverpoolled med tanke på alla skador i truppen.
 • RULE BRITANNIA #78 - PSYKOLOGEN DARWIN

  01:20:31
  Super Sunday blev Sunday League och frågan är om Holgates tackling, Bramall Lanes burop eller Anels intervju var värst. Dansk dynamit gjorde iaf susen för United igen och nu är det väl snart Lad of the Week-läge på RÄSMUS!? Från lördagen tar vi med oss Chelsea blueprint på hur man stör City, mittbackar som hittar zonen, Liverpools växande skadelista, Darwins iskyla, Arsenals fortsätta full-fart-framåt och slår för sista gången fast att Ange måste hitta balansen mellan naivitetoch cynism. Snart kommer det kosta Spurs deras Champions League-plats!
 • TUTTO LIVE WEEKEND #39 - TAMBIÉN

  01:39:20
  Powerranking av Europas bästa lag. Dubbla escapes från storklubbar. Juve i nytt fiffel. Citys TRÖTTA dominans och den kommande TRÖTTSAMMA soppan kring Mbappe. Lilla kiken på den svenska bollen och lightversionen av Spelpodden!
 • RULE BRITANNIA #77 - FLAMLÄNDSK ARROGANS

  54:57
  Vi tar ett stort grepp om ett City som växlar upp tillsammans med Petter Landén. Phil Fodens nya nivå. En ordentligt rehabiliterad KDB. En Haaland som leder skytteligan utan att ha gjort mål. Och Petters syn på hur tufft (läs: lätt) det till slut blir för City att vinna ligan. Dessutom verkar United äntligen göra bra saker, Roy Hodgson sjunga på refrängen och så blickar vi fram mot en fullmatad fotbollslördag från England!